НИКОЙ НЕ ОЧАКВАШЕ! Трус в театъра! Край със Захари Бахаров след жесток скандал!

НИКОЙ НЕ ОЧАКВАШЕ! Трус в театъра! Край със Захари Бахаров след жесток скандал!

Захари Бахаров напусна със скандал Народния театър

Захари Бахаров влезе в конфликт с новия шеф на театър

Захари Бахаров е аут от Народния театър след жесток скандал. Голямата звезда беше буквално принуден да напусне храма на Мелпомена и вече не участва в нито една от постановките. А причината е в новия директор на театъра Мариус Донкин.

Досега Бахаров, Юлиан Вергов и Владо Карамазов бяха на граждански договори заради ниските заплати на щатните артисти. Така за всяко представление те взимаха хонорар от около 200 лв., вместо да са на месечни заплати от по 600-700 лв.

Новият директор на Народния Мариус Донкин обаче заявил ребром на Бахаров, че трябва отново да премине на щат със заплата 1000 лв. И да преосмисли телевизионното си участие в „Националната лотария” по Нова тв, с което бил много ангажиран като водещ. Така Захари нямал друг избор, освен да се раздели с Народния, където щял да бъде държан на къса каишка. Щели да пропаднат и ангажиментите му с частната трупа „Трите мечки”, където си партнира с Вергов и Карамазов.

Вместо да се занимава сериозно с репертоара, първата работа на шефа Мариус Донкин била да въведе вътрешноведомствен ред в театъра със заповеди по битово-комунални въпроси. Актьорите негодуват, че директорът забранил паркирането на коли в задния двор на театъра.

„Това бе улеснение за нас, ако сме на репетиции. А сега трябва да плащаме по 30 лв. на ден за есемеси за синя зона”, оплакват се от трупата, предават от retro.bg.

Източник: bradva.bg