В КРАЯ НА МАНДАТА НОВ СТРАШЕН УДАР ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ: Съпругата бяга с децата в Швейцария

В КРАЯ НА МАНДАТА НОВ СТРАШЕН УДАР ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ: Съпругата бяга с децата в Швейцария

Юлияна Плевнелиева няма търпение да приключи с брака си, президентшата бяга с челядтта в Швейцария

Юлияна Плевнелиева и президента Росен Плевнелиев са в трепетно очакване да сложат край на сагата около брака си. Настоящата първа дама и държавния глава се разбрали да не правят сеири и да се разделят окончателно когато му изтече мандата.

Двамата бивши съпрузи отдавна не живеят под един покрив. Дори са се уредили със заместници в  брачното си ложе. Те нямали предбрачен договор и щели да си поделят по равно цялото съпружеско имущество. Което никак не е малко. Оценява се на 12 милиона лева. Само петте им имота на Черно и Бяло море били на стойност към четири милиона по данъчна оценка. Пазарната им стойност минавала 5 милиона в евро. А иначе влоговете на бившите били около 2 милиона. Доста завидно богатство.

41 годишната столичанка планирала да започне живота си на ново. Да се оттегли в Швейцария. Заедно с децата си. От сега се оглеждала да ги уреди с престижни школа.

За Росен Плевнелиев това ще е втори пореден развод. Президентът на младини бил женен за любовта от ученическата скамейка Вероника. Тя била щерка на светило в неврохирургията от Благоевградската болница, предават от  retro.bg.

През началото на деведесетте години точно там Плевнелиев регистрира първата си строителна фирма. След като припечелва малко пари той и съпругата му заживяват под наем. Но след известно време се установява, че Вероника не може да го дари с деца и той я зарязва.

Тогава се среща с втората си съпруга Юлияна. Залюбва се с нея по времето когато му е секретарка. И бързо урежда развода си с първата.

Източник: bradva.bg