Георги Христов направо разтърси цяла България с това, което призна: Криех го цял живот, но е време да призная. Аз….

Георги Христов направо разтърси цяла България с това, което призна: Криех го цял живот, но е време да призная. Аз....

Георги Христов направи разтърсващо признание: Имам деца, но ги крия!

Георги Христов призна, че има две деца, които умишлено крие от медиите

Георги Христов има син на 18 години от рускиня и още едно момче, от българка

Георги Христов направи разтърсващо признание! Пред камерите на Папараци естрадната ни легенда обяви, че има деца, при това цели две! Но умишлено ги крие от вниманието на медиите и светлините на прожекторите. Признанието му е особено разтърсващо, предвид факта, че години наред се спекулираше със сексуалната му ориентация.

И дали изобщо си пада по жени.

С признанието, че има двама сина, при това от две различни жени, певецът напълно затвори устите на недоброжелателите. Първородният му син даже вече е пълнолетен, но расте в Русия с майка си. Той е плод на кратката връзка на Христов с руска балерина, която била част от негов балет за турне в средата на 90-те години на миналия век.

След завръщането си в Русия, жената изненадала певеца като му се обадила и го поставила пред свършен факт, заявявайки, че е родила дете от него. Изпълнителят на „Синева“ не се колебал и заминал за Москва, където признал момчето.

Именно наследникът му е причината той всяка година да ходи в руската столица поне по два пъти и да остава около две седмици, научиха от vsekiden.com.

Освен него, Георги Христов има още един син, по-малък, от връзка с българка. Който също пази в дълбока тайна. Вторият му син и майка му редовно му ходят на гости в дома му, а това лято дори са били заедно на море.

Певецът е категоричен, че не желае да коментира тази тема, тъй като за него личният му живот е неприкосновен. От години Христов е известен именно с факта колко е ревнив по отношение на семейството и връзките си.

Източник: zajenata.bg