Лоши новини от болницата! Нещо неочаквано и внезапно сполетя Стоянка Мутафова! Настръхналите лекари тичат към

Лоши новини от болницата! Нещо неочаквано и внезапно сполетя Стоянка Мутафова! Настръхналите лекари тичат към

кадър: „Нова“ телевизия

Местят спешно Стоянка Мутафова в белодробното отделение!

Лекарите притеснени от лошата кашлица, следствие от настинката ѝ

“Лекарите прецениха, че трябва да преместят майка в белодробното отделение. Безпокои ги лошата кашлица, следствие от настинката, която още не е отшумяла. Назначиха ѝ нови лекарства. Със сигурност ще я задържат в болницата още няколко дни”, каза вчера Мария Грубешлиева-Муки – дъщерята на Стоянка Мутафова.

Днес е деветият ден, който актрисата прекарва в “Токуда”, след като миналия понеделник постъпи с лек инфаркт и спешно ѝ беше поставен стент. След това се оплака от настинка и вдигна температура. “Хвана ме съклет”, оплака се Мутафова, за която е известно, че изпитва неистов страх от болници и лекарска интервенция. Дори заедно с Муки се измъкват през прозореца на болничната стая преди много години, когато лекар настоява да вкара веднага актрисата за операция на жлъчката.

Заради този страх повече от 20 години Мутафова отлагаше операцията на очите си и почти беше изгубила зрението си. В края на миналата година се престраши и сега вижда много по-ясно. Сега обаче е най-дългият ѝ престой в клиника. Дъщеря ѝ разказва, че винаги е напускала на своя отговорност и срещу подпис, но сега няма такава възможност. Ще остане, докато се закрепи напълно, вероятно поне още няколко дни, каза Муки. Стоянка помолила да ѝ занесе грозде, някакви плодове, имала апетит, информира „24 часа“.

При нея била на посещение актрисата Ирен Кривошиева, която доста ѝ вдигнала настроението. “Много позитивен човек”, похвали я Муки. Според нея майка ѝ е приела идеята, че трябва напълно да се излекува, преди да се върне вкъщи. А в дома им според Муки е доста хладно.

 

Източник: bradva.bg