МАЗАЛО! ГРЪМНА СРАМНАТА ТАЙНА НА АНТОН ХЕКИМЯН! НИЩО НЯМА ДА Е СЪЩОТО, НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗБИРА, ЧЕ Е

МАЗАЛО! ГРЪМНА СРАМНАТА ТАЙНА НА АНТОН ХЕКИМЯН! НИЩО НЯМА ДА Е СЪЩОТО, НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗБИРА, ЧЕ Е

Преди две години Антон Хекимян настояваше час по-скоро да узакони връзката си с Василена Гръбчева

Преди две години Антон Хекимян настояваше час по-скоро да се венчае с половинката си Василен Гръбчева. Днес той не иска и да чуе за брак. Пред близките си тв водещият оправдава нежеланието си да се обвърже с натоварения си график. Но причината за това се оказа много по-сериозна.

Изданието прави скандално разкритие, защо Антон Хекимян да отведе красивата Василена до олтара. Оказа се, че в основата на всичко това стои атлетичен красавец. От това лято Тони, както го наричат има връзка с него, твърди „Таблоид“.

Според последния източник амбициозният журналист няма никакъв афинитет към жените. Колегите му коментират, че в момента той е интимен със свой колега. В тефтерчето на Хекимян присъстват само известни мъже, въпреки че той не признава за връзките с представители на неговия пол, пише „Таблоид“.

Твърди се, че той е имал връзка за кратко с журналиста Росен Цветков. Но тя се разпаднала заради Наско Месечков. Разследващият журналист зарязал колегата си заради танцьора.

От три години водещият на сутрешния блок се опитва да поддържа твърдението, че има връзка с Василена Гръбчева. Но истината е, че в момента те са само приятели. Доказателство за това е фактът, че лятото двамата почиваха отделно. Точно тогава Тони срещнал настоящия си любим. Без много да му мисли зарязал привлекателната блондинка.

Огорчена от грозната измяна на любимия си, Василена се хвърлила в обятията на колега от Нова тв.

Наскоро се появиха слухове, че тя и Антон Хекимян правят опити за ин витро бебе. Според запознати това е лъжа. Зад тези слухове стои не кой да е, а самият водещ на сутрешния блок по бТВ.

Източник: bradva.bg