БУМ! Тази ОСЛЕПИТЕЛНА КРАСАВИЦА е истинският ГОСПОДАР на България! /СНИМКИ/

БУМ! Тази ОСЛЕПИТЕЛНА КРАСАВИЦА е истинският ГОСПОДАР на България! /СНИМКИ/

Това е наистина изумително! BRADVA.BG представя на своите читатели зашеметяващата история на една жена, която не е от този свят и буквално държи най-могъщите хора на планетата в джоба си.

Тя сама се разказа своята история пред известния уфолог Луиджи Вендители.

Лиса е родена през 1976 в Монреал. Майка й и е разказала, че точно осем месеца преди това, тя е била отвлечена от извънземни , а след това мистериозно забременяла.

Когато била бременна вече в осмия месец, майката на Лиса почувствала силна преумора. Качила се в стаята си, и когато легнала на леглото изгубила контрол върху тялото си.

Жената била в съзнание, но не можела да помръдне и пръста си, напълно парализирана. Над нея се появили извънземните й похитители, които тя ясно си спомняла. Сканирали тялото й с метален инструмент, който излъчвал силна светлина.

На следващия ден се родила Лиса. Момиченцето била в перфектно здраве. То растяло и се развивало по-бързо от нормалните деца. На 2 години лиса можела да чете и пише, а на 6 вече говорела и пишела свободно на цели 8 езика.

Тялото на Лиса и до днес е с перфектни пропорции. Тя е висока 1.85 см, има платинено руса коса и пронизващи сини очи. Лиса е това, което алтернативните изследователи наричат хибрид между човек и извънземно.

Тя знае, че не е от този свят и най-важното, знае защо е създадена. Красавицата изпълнява много важни мисии на своите извънземни господари.

Лиса е в средите на най-могъщите хора на планетата. Знойната красавица е прави компания на световни лидери, шефове на мулти национални корпорации и други персони от световно значение.

Могъщите господа се осамотяват в луксозни хотелски стаи със зашеметителната блондика, като очакват бурна нощ, но до креватни игри не се стига. Лиса просто ги поглежда в очите и ги пренася в друг свят – в буквален смисъл!

Лиса има способността да пренася съзнанието на хората в друго измерение с погледа си, а по точно, измерението където се намират нейните извънземни създатели и шефове! Казано с други думи тя осъществява срещи между земните лидери извънземни същества, които упражняват контрол върху техни решения, от които зависи съдбата на света.

Тези срещи продълават по няколко часа  – човешкият обект се взира в очите на Лиса като хипнотизиран, докато неговото съзнание е на „инструктаж“ при извънземните!

След подобна „среща“ редица световни лидери са правили рязък и неочакван завой в своите политики.

И тук идва наистина интригуващата част! Лиса твърди, че е имала подобни „срещи“ с лидерите на много държави, включително на Унгария, Швеция, Сърбия и България! Според Лиса има няколко агенти като нея – жени и мъже. Суперсилите като Русия, САЩ и Китай са „обслужвани“ от друго хибридно същество с още по-могъщи способности!

Кой е българският управник, който се е усамотил с Лиса и е бил инструктиран от извънземните!? Списъкът със заподозрени е доста дълъг, тъй като красавицата е „в играта“ от 17-годишна, а и историята на прехода е низ от политически обрати! Дали извънземните не са пратили Лиса при някой от сегашното правителство!?

В сегашния напрегнат момент това е твърде възможно. Стратегическата локация на България я прави „важна пионка“ в глобалната игра, а истинските господари на света може би са осъзнали нуждата да „обърнат“ някой по-неудобен български лидер! /BRADVA.BG

Източник: bradva.bg