„София ден и нощ“: Коко и Лили се връщат в квартирата и обръщат играта! (Има ли бъдеще за Галя и Драго?)

„София ден и нощ“: Коко и Лили се връщат в квартирата и обръщат играта! (Има ли бъдеще за Галя и Драго?)

Още неочаквани завръщания ни очакват в „София ден и нощ“.

След като миналата седмица Бранко се завърна в живота на Галя, сега призраците на бивши гаджета в „София ден и нощ“ се увеличават с още един. Съвсем неочаквано за всички и може би нежелано за някои, Лили ще дойде отново в квартирата. Tя се изнесе след края на отношенията си с Боби и надали някой е очаквал да я види отново.

Но, и такива неща се случват в „София ден и нощ“. Появата й определено ще окаже влияние на връзката му с Ася, която и без това е крехка напоследък. Старата любов ще разбърка отново щастливите карти, които му е дала съдбата, и ще вгорчи сладкия му живот.

Лили определено има какво да му разкаже и ще накара Боби да се замисли над всичко, което му споделя. Тя уж също бе щастливо обвързана, но явно пак ще търси любовта при бившия си. А дали той ще я предпочете пред Ася, предстои да разберем.

Любовната драма на Коко също няма край. След като се издъни с Ванина, а после претърпя неуспех и с Йоана, той си замина за родна Берковица, за да ближе раните. Но дали ще успее да устрои отново живота си там? У зевзека на „София ден и нощ“ все повече напира желанието да се върне в квартирата и да се бори за любовта й. Дали ще се реши на тази крачка, ще разберем съвсем скоро.

Двойки пред изпитания в „София ден и нощ“

Развръзка очаква и Аглика. Тя най-сетне ще получи отговор зали всичките й усилия и гладуване са били напразно или още има надежда да бъде гимнастичка. Не по-малка е драмата за Галя и Драго и Дани и Михаела. Между първите отново застана Драго, а дали вторите няма пак да се изпокарат заради Зара. отговорите – в новите епизоди на „София ден и нощ“.

Източник: kliuki.ws