Всички знаем кой е Джон Траволта, но виждали ли сте дъщеря му? Тя е истинско негово копие! (Снимки)

Всички знаем кой е Джон Траволта, но виждали ли сте дъщеря му? Тя е истинско негово копие! (Снимки)

Известната фамилия със сигурност я разкрива, но разкрива и огромната физическа прилика с баща й, така че, когато видите Ела Блу , веднага разбирате, че тя е дъщеря точно на Джон Траволта .
Наследницата на актьорската двойка Кели Престън и Джон Траволта, Ела Блу, е на 16 години и колкото расте, все повече прилича на своя известен баща. В нейния случай абсолютно надделяват гените на бащата.
 

Известната наследница от баща си наследява външния вид, а от двамата родители наследява именно любовта към актьорската игра. В света на киното влязла като едногодишно бебе. Във филма „Not Under My Roof“, тя блеснала заедно с майка си Кели Престън и Оливия Нютън Джон, която с баща й през 1978 г. е била звезда в прочутия „Брилянтин“. 

През 2009 г.

Още по темата
Всички знаем кой е Джон Траволта, но виждали ли…

се появила във филма „Old Dogs“, където е имала възможност да играе с фантастичен отбор, своите родители, но и Робин Уилямс и Конър Рейбърн.
 

Но скоро след това Ела прави пауза. Позволила на себе си малко „да се радва“ на „обикновените неща“. А дали актьорството ще се превърне в нейна професия, това времето ще покаже.
 

Източник: zajenata.bg