Ето ги палатите, в които живеят родните звезди! Вижте спалнята на Антония Петрова, кралството на Глория, къщата на Кичка (СНИМКИ)

Ето ги палатите, в които живеят родните звезди! Вижте спалнята на Антония Петрова, кралството на Глория, къщата на Кичка (СНИМКИ)

Родните знаменитости живеят като истински звезди. Постоянно показват висок стандарт на живот, но избягват да показват домовете си, както и скъпарското обзавеждане.

Пазят в тайна и сумите, които са хвърлили за домашния си уют. Представяме малка част от домовете на наши популярни личности. Вие преценете по какъв начин са натрупали кинти за толкоз масивни имоти в баровски квартали.

Дворецът на Кичка по американски маниер

Българският дом на Кичка Бодурова е построен през 2006г. според вкуса и желанията на домакинята. Фасадата е присъща за доста от сградите в САЩ – с колони и фронтон на централния вход. И вътре този маниер се запазва. Кичка обича всичко да е пред очите й щом влезе и затова няма никакви антрета, коридори и малки стаи. Бодурова прекарва едва 3-4 месеца в страната ни, но това не пречи да се радва на лукс, за който някои могат да си мечтаят.

Домът й в Симеоново е двуетажен, като на втория етаж има 6 спални. В едната са закачени единствено дрехите й, ежедневни и сценични. Целият проект за обзавеждането е неин. Със съпруга си саспециализирали интериорен дизайн в САЩ и дават съвети по обзавеждане. Това е бизнесът на певицата, когато не пее. Отказала се да си построи басейн, тъй като не можела да го ползва повече от три месеца.

Ангелчета в спалнята на Антония Петрова

Огромната къща на Антония Петрова е с 4 спални, 4 бани, хол, кухня, 2 гаража, приземно помещение и SPA етаж. Всички помещения са овални, а част от от покрива е стъклен, така че дневната светлина да прониква навсякъде. Жилището е на 4 етажа и никъде няма прав ъгъл.Любимото място на Антония е спалнята, която е изцяло кръгла и е идентична с тази на родителите й.

Гърбовете на гардеробите са полукръгли, а тухлите по стените е взаимствала от спалнята на Бионсе. Искала е да постигне ефект на рушаща се стена на римска зидария. Художник, реализирал проекта, изрисувал стените и тавана, който е покрит с ангелчета. На последния етаж, на който е разположен SPA – център, имат и кът с икони. На двора на къщата има басейн, а на дъното му е изписана фамилията на семейството на миската.

Мира Радева спи върху ковано желязо

Домът на социолога Мира Радева е решен в семпли нюанси и класически стил, но личи, чеобзавеждането е скъпо. Една от глезотиите е джакузито в банята. В трапезарията има уютна камина, пиано и старинна дървена масичка. Има три спални, две от които са на сина и дъщерята на Мира. Тя спи със съпруга си в легло от ковано желязо.

Кухнята е в светли цветове, като съчетава старинния стил с модерна техника. В една от банитеМира се хвали с пано, което е изработила лично. Най-китен и уютен е дворът, пълен със зеленина. Освен двете маси, където семейството да похапва на въздух, има и люлка, където Радева обича да отмаря с книга в ръка.

Глория реди картини от фенове

Примата на фолка Глория властва в своето кралство заедно с дъщеря си Симона. За да има възможност да твори в дома си, певицата е създала в него уникално студио, в което има възможност да се отдаде на най-голямата си любов – пеенето. Глория е украсила стените си с картини от свои почитатели.

Стъклена витрина пази всички статуетки и отличия на звездата през годините. Имението на Глория е в кв. „Павлово“ от 15 години, но тя непрекъснато го ремонтира и освежава. Най-много пари е пръснала по обзавеждането на кухнята, където има най-скъпите уреди.

Старинен часовник тиктака на Наталия Симеонова

Наталия Симеонова живее като в истинска приказка. Тя разполага с огромен апартамент в баровски комплекс край Панаирен. Всичко в огромната къща е решено в бяло и златно, а наскоро водещата ремонтира банята си, като я преобрази изцяло в златни тонове.

Някои твърдят, че в палата изобилства кичът, но Наталия смята, че не е преминала границата на стилното и изисканото. Тя си пада по ретро предмети и в дома й има стар часовник с махало, ретро телефон, няколко колекционерски кукли и т.н.

Иван и Ирина баровци под наем

Иван Христов и Ирина Тенчева посрещнаха поредния си наследник в нов баровски палат. Двамата станаха родители на първото си общо дете Самуил в края на март миналата година. Те вече живеят като щастливо семейство в голяма и луксозна къща в Драгалевци. Тя е под наем, а комшии са им едни от най-известните българи, сред които бившият премиер Иван Костов, с когото делят една улица.


Стогодишна топола в хола на „Ритон“

Дует „Ритон“ живее в чуден дом в Банкя на надморска височина от 777 метра. До вилата няма асфалт, а каменисто-дзифт предизвикателство. Семейството обича дома си и не го напуска дори заради лошата инфраструктура. Катя има огромна заслуга за перфектния вид на цялата градина и тревните площи. Изчела е куп книги за озеленяване и сама е засадила много от растенията.

Най-атрактивното в дома на Катя и Здравко е огромен дънер в хола. Наместо да унищожат дървото те решили да запазят великолепната стогодишна бъкстонска топола и около нея са издигнали къщата си. Домът е обзаведен с най-модерна техника. Здравко се явява като майстор, който не просто може да ремонтира всеки уред но и ги разглобява с удоволствие.

Източник: zajenata.bg