Диана Ненова – бледа и изнурена след второто дете (Шок фото на красавицата)

Диана Ненова, половинката на Тервел Пулев, изглежда бледа и изтощена след раждането на второто си дете

Диана Ненова изплаши с вида си зрителите в залата по време на мача на Кобрата

Диана Ненова изглежда бледа и изтощена покрай грижите за двете си деца, коментират феновете. Половинката на Тервел Пулев не пропусна мача му вчера, а след това изгледа и победата на брат му Кубрат в компанията на Андреа. Зрителите на срещата обаче нямаше как да не забележат колко бледа изглежда красавицата. Особено в сравнение с Андреа. Под очите й пък се забелязваха огромни сенки.

Диана Ненова изглежда видимо изтощена след второто дете

Advertisement:

Диана Ненова изглежда видимо изтощена след второто дете

Advertisement:

Волейболистката е все така чаровна, но си личи, че има нужда от почивка. Нейни близки разкриват, че грижите покрай двете им деца с Тервел я изтощават доста. Диана държала сама да се справя със задълженията си на майка, без чужда помощ и засега успява. Но за нейна собствена сметка.

„Тя е много всеотдайна майка и не е чудно, че забравя за себе си покрай децата“, коментират приятелките й. Както знаете, хубавицата и Тервел Пулев станаха родители за втори път по-рано тази година.

Те се сдобиха с втори син, когото кръстиха Аспарух. Първото им дете, също момче, се казва Калоян и е на седем годинки. И с втория си син Тервел спази традицията всички деца в семейството да носят имената на български владетели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Advertisement: