Диана Ненова и Андреа – половинките на Тервел и Кубрат Пулеви (Коя ви харесва повече?)

Диана Ненова е коренната противоположност на Андреа

Диана Ненова и Андреа са жените до братя Пулеви

Диана Ненова и Андреа са двете жени в живота на братята Тервел и Кубрат Пулеви. Брюнетката и блондинката са на пръв поглед коренно различни и ако не бяха връзките им с боксьорите, надали пътищата им някога биха се срещнали. В това са убедени феновете на бокса, които изгледаха на живо мача на Кобрата.

Диана Ненова и Андреа на мача на Кобрата

Advertisement:

Диана Ненова и Андреа на мача на Кобрата

Advertisement:

Който беше проследен на живо и от двете красавици, седнали рамо до рамо една до друга. В тази ситуация разликите помежду им съвсем изпъкнаха. Диана никога не е криела, че светлината на прожекторите не я блазни и не държи да бъде в центъра на вниманието. Тя дори се отказа от кариерата си на волейболистка, за да се посвети на семейството си с Тервел, с когото вече имат две деца – момченцата Калоян и Аспарух.

Визията на хубавицата също е непретенциозна. Тя рядко слага грим и почти винаги е облечена ежедневно. По този начин тя се появи и на срещата на Кобрата.

Точно на другия полюс е Андреа. Певицата от години е свикнала животът й да предизвиква любопитство у феновете и точно затова не си позволява да се появи където и да било без грим или пък с обикновени дрехи. И за мача на половинката си тя се беше стъкнала подобаващо. Освен това тя не крие, че не бърза с децата, тъй като държи повече на кариерата си.

Въпреки визуалните различия обаче двете не крият, че се разбират добре.

А на вас коя ви допада повече? Диана Ненова или Андреа?

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Advertisement: