ПОТРЕС! ЮКСЕЛ КАДРИЕВ СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ! ПРЕДИ МАЛКО НАХЛУ С ПИСТОЛЕТ В бТВ, КОЛЕГИТЕ В ШОК!

ПОТРЕС! ЮКСЕЛ КАДРИЕВ СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ! ПРЕДИ МАЛКО НАХЛУ С ПИСТОЛЕТ В бТВ, КОЛЕГИТЕ В ШОК!

Юксел Кадриев стряска колегите си в Би Ти Ви, въоръжен като барета. От няколко седмици водещият е изкарал разрешително за оръжие и се е сдобил със собствен пистолет, който запасвал дори на работа, шокирани са в нюзрума на телевизията. 
 

Звездата на медията изкарал акъла дори на екранната си партньорка Виктория Петрова. Първо пред нея той размахал хладното оръжие и се похвалил, че е преминал успешно всички изпити и тестове и вече имал тапия за стрелец.

Кадриев още през лятото се записал на курсове по стрелба на стадион „Герена” в стрелковия клуб на „Левски”.

Тогава той сам се похвали за новото си хоби да стреля с пистолет и напъните да си извади разрешително. Пред колеги споделил, че посещава курсове за придобиване на правоспособност. Едно от изискванията за подобен документ от МВР е задължителен курс по безопасно боравене с оръжие, пише „Ретро”.

Преди години Юксел имал увлечения по военните и ловни оръжия и се научил да е точен с пушката. Сега решил да умее да борави и с лично оръжие, тъй като времената били несигурни и опасни и искал да има сигурността, че е въоръжен.

Освен 18 часа лекции Кадриев трябвало да изстреля по мишени над 400 патрона под зоркия поглед на инструктор. След като успял да се справи с това, той преминал и психотест и успешно получил разрешително, с което пък си купил пистолет. Кадриев се спрял на марката „Берета” и бил много доволен, че най-после е изпълнил целта си, за да се чувства в безопасност.

Преди години той разчитал само на уменията си по карате, където има кафяв колан и бил много добър. После обаче закъса със здравето и преживя няколко операции заради дископатия и нямаше как да е редовен на тренировките. Кадриев посещавал редовно спортната зала на „Герена” три пъти в седмицата. Там с огромно усърдие се стремял да научи всички хватки на киокушинкай каратето, но въпреки това проблемите с кръста му пречели.

Другата причина да се обърне към оръжията е, че смятал, че в днешно време само бойният спорт не е достатъчен в сложната обстановка с нарастваща престъпност и мигрантската криза.

Източник: bradva.bg