НЕЩО НЕМИСЛИМО СЕ СЛУЧИ С ВЕСКО МАРИНОВ! ВИЖТЕ СНИМКИ, НЯМА ДА ГО ПОЗНАЕТЕ!

НЕЩО НЕМИСЛИМО СЕ СЛУЧИ С ВЕСКО МАРИНОВ! ВИЖТЕ СНИМКИ, НЯМА ДА ГО ПОЗНАЕТЕ!

Веско Маринов лъсна с нов перчем, преди концерта любимецът на средната възраст се подмлади

Веско Маринов се показа с буйна нова коса. Любимецът на жени в пенсионна възраст решил да се обзаведи с нови кичури дни преди концерта в Арена Армеец. Така шашнал всичките си почитателки. Които дават мило и драго да го чуят и видят на живо.

Благодарение на тяхната нестихваща любов певецът успял да си докара рекордни приходи от грандиозната си изява. Билетите вървели от 20 до 100 лева. И според разбирачи любимецът на народа не само си е покрил разходите. Ами е на значителен плюс.

Факта се доказва от чисто новия джип. С който се обзаведе изпълнителят на хита „Горчиво вино”. Луксозното му возило е волво от последните модели. Джипът е хибрид. Веселеин Маринов се е бръкнал с близо  200 бона за тузарската си кола.

Изпълнителят бе спипан от репортерите на в.”Ретро” на излизане от телевизионно участие. Подмладения бард бе нарамил калъф с костюм. С който явно се е стъкнал за пред камерите, пише разкрития.ком.

Малко преди да се качи на новата си кола Маринов показа, че по характер си е чистник и човек обичащ всичко да му е подредено. Певецът чинно си съблече връхната дреха. Постави я внимателно на предварително подготвена за целта закачалка. И  както майка му го е учила я закачи в колата за да не се измачка.

Веско Маринов демонстрира навици като на самотен мъж, живеещ без жена. Но според разбирачи на светския етикет действието му се смята за на проява на лош вкус. Според запознати така се държат хора с простоват или провинциален манталитет, предават от  retro.bg.

Източник: bradva.bg