ШОКИРАЩО ЗА ЛАГЕРА В ХАРМАНЛИ, МЕДИИТЕ КРИЯТ: ИЗН*СИЛВАТ МОМЧЕНЦА, ПО ГОЛЯМА НУЖДА В КОФИТЕ, И

ШОКИРАЩО ЗА ЛАГЕРА В ХАРМАНЛИ, МЕДИИТЕ КРИЯТ: ИЗН*СИЛВАТ МОМЧЕНЦА, ПО ГОЛЯМА НУЖДА В КОФИТЕ, И

Филм на ужасите – това засне камерата на Карбовски при посещението в размирния лагер за мигранти в Харманли предава бТВ.

Скандалният журналист прекрачи прага на центъра за настаняване на чужденци, където се натъкна на тотална мизерия и пълен разврат – при това с малки деца.

Разбрахме, че било нормално за афганистанските етноси да изн*силват момченца. Това било някаква норма за възмъжаване. Даже един лекар сподели, че му било писнало да шие задници, разказват потресаващавата история местните жители. За малък град като Харманли това са фрапиращи неща и хората се притесняват, допълват местните.

Мигрантите нямат никакви хигиенни навици. Ходят по нужда, където ги свари, а в кошчетата за боклук често могат да се видят екскременти. В мивките пък масово се изхвърля храна, защото бежанците казват, че не харесват манджите, които им се сервират.

Влизат пипат хляба, отварят бурканчето с конфитюр вземат с два пръста и после го затварят. Това го видях с очите си, разказва потресена продавачка от Харманли.

С идването на мигрантите, в малкото градче започнал да процъфтява бизнесът с проститутки, отворили врати и три нови казина – нещо съвсем нетипично за населеното място.  Никой не смее да излезе по тъмно, защото по улиците скитат всякакви субекти. Внасят си алкохол в стаите, има много чести сбивания, при които охранителите не се намесват, защото не знаят какво ще се получи. Пълни са с болести, сеят масови зарази, разказват пред камерата на Карбовски местните.

В началото ни залъгаха, че ще е малък лагер от 300 човека, настанени в палатки. Обясниха ни, че няма как да стане от затворен тип, защото е голям, в него има деца и жени. А сега там са настанени 3500 човека, негодуват хората от Харманли.

Защо не избягат при Путин и Орбан – те си уважават народа и границата, а ние сме един разграден двор, категорични са жителите на Харманли.

Източник: bradva.bg