ЛЕГЕНДАРЕН ПИЛОТ НА ЦРУ БЯГА ПРИ ПУТИН! ИЗПЯ СТРАШНАТА ТАЙНА ЗА 11 СЕПТЕМВРИ!

ЛЕГЕНДАРЕН ПИЛОТ НА ЦРУ БЯГА ПРИ ПУТИН! ИЗПЯ СТРАШНАТА ТАЙНА ЗА 11 СЕПТЕМВРИ!

Advertisement:

Пилот ветеран от ЦРУ даде на Путин доказателствата – кулите близнаци не са били ударени от самолети!

Руският президент Владимир Путин винаги се е съмнявал в истинността на официалната версия за атентатите от 11 септември, 2001, но днес той разполага с конкретни доказателства, които изобличават великата лъжа, предава първо BRADVA.BG.

Джон Лиър е може би един от най опитните пилоти в света. Работил дълги години за ЦРУ и има зад гърба си стотици полети в различни точки на планетата. Дядо му Бил Лиър е основател на легендарната компания за частни самолети „Лиър Джет“ – може да се каже, че авиацията е в кръвта на Джон!

Advertisement:

Опитният пилот лично е инспектирал и е разследвал десетки самолетни катастрофи. Той е запознат с всеки технически детайл и спецификация на машините.

Преди броени дни Лиър се е свързал с руския президент Владимир Путин и му е предоставил доказателства за това, че кулите близнаци и Пентагона не са ударени от пътнически самолети, предава WorldTruth.tv

Advertisement:

Ето обобщение на неговите изводи:

Ако самолет се вреже в железобетонна конструкция, първото, което ще се случи е алуминиевите крила да се огънат. Изключено е мекият алуминий да пререже металните стоманените колони на небостъргача като нож масло – както ни показват по телевизията.

Това е запис след „удара“ на южната кула:

Според Лиър, ако зданието беше наистина ударено от пътнически самолет, крилата, както и голяма част от машината щяха да стърчат навън – тук от самолет няма и помен.

Не е възможно краят на крилото на самолет да пререже металните колони на сградата по този начин. Вижте какво се случва с крилото на самолет, когато в него се вреже обикновена птица:

Сградата се възстановява от себе си! Тук виждаме един от „Записите“ , който не показва експлозия при удара:

На някои от записите се вижда, как носът на самолета излиза от другата страна на сградата. Освен, че е физически невъзможно, на снимка направена от независим фотограф, въпросната дупка липсва! Вижда се как в прозорците има различни предмети в стаите. Тази част на сградата не е била пробита от самолет:

Стоманените колони на сградите са срязани с перфектен разрез! Според редица експерти по металургия е изключено алуминий да пререже стомана с плътност 8030кг/м3, а тук виждаме, че разреза е перфектен:

Според редица теории на конспирацията, т.нар. атентати са инсценировка!

Сградите са свалени с контролирана демолиция – експлозии в основите. Носещите колони са предварително срязани с машини. Самолетите, които видяхме по телевизията са специални ефекти!

Лиър е дал на Путин и копия от оригиналните дневници на контролните кули, където нито един от самолетите не фигурира.

Какво ще направи Владимир Путин с убийствените доказателства, остава да видим. В ръцете на руския президент те се превръщат в мощно оръжие!/BRADVA.BG

Advertisement:

Източник: bradva.bg