Сватба и смърт на финала на Твоят мой живот: Вижте Гюлсерен като булка и коя е новата звезда в сериала (Снимки)

Сватба и смърт на финала на Твоят мой живот: Вижте Гюлсерен като булка и коя е новата звезда в сериала (Снимки)

Феновете на  Твоят мой живот  ще са очаровани от края на сезона . Предстои един от най-романтичните моменти в сериала — сватбата на Джихан и Гюлсерен .

Честите сблъсъци на двамата герои пред камерите, накараха мнозина да решат, че сватба няма да има и сценаристите са поели в друга посока. Всъщност сватба ще има, но краят няма да е щастлив. Героинята Гюлсерен е убита от съпруга на Зейнеб – приятелката на Озан. А главната роля ще се падне в ръцете на друга актриса.

Причината за смъртта на една от най-вдъхновяващите героини в сериала, е непоносимостта на Нюргюл Йешчилай с Еркан Петеккая . И от първа ръка можем да Ви уверим — скандалите между двамата съвсем не са били само преструвка. Двамата актьори не се понасят, което наложи и пренаписване на сценария. А Нюргюл реши да напусне неочаквано, заради което се наложи да убият героинята й.

За тези, които ще тъгуват по звездата в поредицата имаме изненада. Нова актриса поема щафетата и тя е не по-малко популярна. Става въпрос за турската звезда Шукран Овалъ , която голяма част от зрителите познават от сериалите „Ако бях облак“, „Кукла“ и „Герои“. Актрисата е изключително известна в родната си Турция, където се смята за следващата Берен Саат.

Тъмнооката изкусителка влиза в образа на Айше — психоложка и кикбоксьор, която помага на Джихан да се отърси от мъката по Гюлсерен. Естествено и тази любов не е лесна. Сянката на Дилара за пореден път помрачава щастието на двамата, като бившата съпруга се завръща в Истанбул, а мъжът й приема да живее с нея и детето на най-големия си враг, само и само да я защити от нападките в обществото.

Що се отнася до Шукран Овалъ от Твоят мой живот, красавицата е на 31 години, родена е в Измир и е сред най-обещаващите млади звезди на модерното турско кино. Освен актриса, тя дебютира и като модел, и е рекламно лице на различни марки.

Източник: zajenata.bg