Вип Брадър с голям удар: Виж кои родни звезди вече договориха участието си в идния сезон! (снимки)

Вип Брадър с голям удар: Виж кои родни звезди вече договориха участието си в идния сезон! (снимки) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Вип Брадър ще се радва на две наистина красиви и талантливи момичета!

Съвсем скоро след края на Вип Брадър продуцентът Нико Тупарев вече договори участието на две сензационни родни имена. Те ще влязат в Къщата през следващия сезон на шоуто.

Става дума за млади, красиви и безспорно талантливи момичета. А имената им са Христиана Тодорова и Ренета Камберова. Да, става дума за две от златните момичета, прославили България пред света.

Advertisement:
Advertisement:

Вип Брадър

Вип Брадър се готви за наистина голям удар идния сезон, влизат две не само красиви, но и даровити момичета

Преговорите с грациите стартирали още преди седмица, тъй като както знаем, тазгодишният сезон на Биг Брадър Ол Старс пропадна. Това е огромна загуба за продуцентите на формата, които всяка година изкарваха луди пари от продължението на Вип Брадър.

Този път обаче повечето звезди твърдо отказали да участват в Биг Брадър Ол Старс. Първа „Не“ казала Кичка Бодурова. Певицата преживя истински ад в Къщата заради непрестанните кавги с Ритон. Отказ дала и Ернестина Шинова, както и Йорданка Христова.

„Нико Тупарев беше силно разочарован и се зарече, че следващия сезон ще заложи не само на стари муцуни, но и на млади – наистина заслужили звезди. Традицията в Къщата да влизат предимно празноглави моделки, плеймейтки и прочие, вече е на път да отпадне. Ренета и Христиана ще са интересни за зрителите, които на практика не знаят нищо за тях“, коментират източници от кухнята на медията.

Христиана Тодорова и Ренета Камберова са приели с охота да влязат в Къщата

Христиана Тодорова приела моментално, защото и без друго се е насочила към телевизията и журналистиката. Така щяла да добие опит пред камерите. А Ренета Камберова скоро се раздели с гаджето си. Което даде повод на приятелчето й Роро Кавалджиев да я склони бързо за Вип Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: