Двете зодии при дамите, които могат да имат всеки мъж!

Двете зодии при дамите, които могат да имат всеки мъж!

Стрелец

Жените от тази зодия имат вроден чар, който омайва мъжете, без дори да се усетят. Усмивката е най-силното оръжие на Стрелците и най-чаровното, което притежават. Женственост, усет за стил и умело водене на разговор – това са другите им силни черти.

Стрелците знаят как да пленяват мъжкото внимание, когато усетят интерес от другата страна. Имат невероятен усет за хората и преценяват дали мъжът срещу тях е правилния избор. Истински желани жени, които всеки мъж би се радвал да има до себе си. 
 

Риби

Деликатни, невероятно красиви и излъчващи неустоим сексапил – това са жените Риби. Тяхната същност е много нежна и не понасят груби и самоуверени мъже. Харесват такива, които знаят от какво има нужда една жена и са готови на всичко да й го дадат. Рибите са изключително сладкодумни и искрени – качество, което мъжете отчаяно търсят. Жените от тази зодия имат силно развита интуиция, по която цял живот се водят и тя рядко ги предава. Никога не я подценявайте, имате силата да усещате дали нещо ще се случи, още преди да сте опознали човека срещу вас.
 

Източник: zajenata.bg