Пълна промяна: Вижте как изглежда днес Кенди от „Двама мъже и половина”

„Горещата“ Кенди, изиграна от Ейприл Боулби в „Двама мъже и половина“ днес изглежда различно

Точно преди 13 години Ейприл Боулби (35) се появи в мегахита „Двама мъже и половина”. В него екранната Кенди първоначално е любовница на Чарли, а след това става съпруга на брат му Алън. Характерът на екранната Кенди е запомнящ се. Освен перфектното й тяло, нейната героиня ръси непрекъснато „бисери“, доказателство за не толкова перфектен ум.

Ейприл Боулби е родена на 30 юли 1980 г. в Калифорния. Тя е учила балет, френски език и биология в колеж Мурпарк, след което решава да се занимава с актьорско майсторство.

Ейприл е била ученичка на Ивана Чубук. Само няколко месеца по-късно тя получава ролята в популярния хумористичен сериал „Двама мъже и половина“, което става през 2003 година.

Кенди се оказва преломен момент в кариерата й. След тази роля Ейприл Боулби игра и в популярните телевизионни сериали „ЦСИ“, „Как се запознах с майка ви“ и в доста знакови филми.

35-годишната красавица все още не е омъжена и няма деца. Тя обича да експериментира и да е в светлината на прожекторите, като непрекъснато провокира.

Докато в хитовата комедийна поредица „Двама мъже и половина“ е огнена червенокоса, в личния живот променя още няколко пъти цвета на косата си. Тя е с различен имидж, като по едно време е била дори и фатална блондинка.

Advertisement:

Ейприл Боулби като Кенди в "Двама мъже и половина"

Advertisement:

Ейприл Боулби като Кенди в „Двама мъже и половина“

Като фатална блондинка

Като фатална блондинка

Определено екранната Кенди не успява да стои мирна. И сега Ейприл Баоулби отново не е устояла на изкушението и пак драстично е променила външния си вид.

С по-къса черна коса

С по-къса черна коса

Тя е с черна коса и леко е скъсила дължината й. Дали ще се хареса и на феновете си, това е най-малкото, което терзае палавницата.

Източник: kliuki.ws

Advertisement: