ДОРИ НЕ МОЖЕМ ДА ГО ПРЕДПОЛОЖИМ! АСТРОЛОГЪТ НА ПУТИН РАЗКРИ БЪДЕЩЕТО НА НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ! ШОК! ЩЕ БЪДЕ

ДОРИ НЕ МОЖЕМ ДА ГО ПРЕДПОЛОЖИМ! АСТРОЛОГЪТ НА ПУТИН РАЗКРИ БЪДЕЩЕТО НА НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ! ШОК! ЩЕ БЪДЕ

Павел Глоба, личният астролог на Путин, направи сензационна прогноза за Доналд Тръмп и бъдещето на САЩ

Личният астролог на Путин направи сензационна прогноза за Доналд Тръмп. Павел Глоба опроверга твърденията, че Тръмп ще е последният президент на САЩ. Той заяви, че прогнозите за края на Америка не са верни и даде своята обосновка за това.

Известният гадател като руския Нострадамус – Василий Немчин още през 16 век е предсказал, че 44-ият президент на САЩ, всъщност ще бъде и последният държавен глава.

Пророкът заявил, че на власт ще дойде шумен и скандален човек. Народът ще има много очаквания от неговото управление. Но за съжаление той няма да ги оправдае. И вместо към върха ще поведе страната към пропастта, категоричен бил Василий Немчин.

Павел Глоба е категоричен, че това пророчество няма да се сбъдне. Той припомня, че  Стивън Гроувър Кливланд всъщност е бил на начело на щатите през 22 и 24 -тото правителство. Той е единственият американски президент, управлявал два мандата. Това на практика означава, че Доналд Тръмп не е 44-ият, а 45-ият президент на щатите, пише Блиц.

Както вече стана ясно, след встъпването на власт на новия американски президент предстои затопляне на отношенията между  САЩ и Русия. Заявка за това даде самият Доналд Тръмп. Путин също коментира, че вероятно отношенията между двете страни най-после ще се затоплят.

Павел Глоба е категоричен, че Доналд Тръмп няма да е последният американски президент

Изборът на Доналд Тръмп за президент стана причината британски медии да припомнят пророчествата най-великите гадатели. Сред тях са и предсказанията на Ванга.

Гаданията на петричката пророчица гласят, че последният президент на Америка ще бъде шумен и скандален човек. Пророчеството гласи още, че този държавен глава ще поведе страната към пропастта. Британски издания припомнят още, че гадателката от Рупите приживе е предсказала атентата в Америка и възхода на „Ислямска държава“.

Източник: bradva.bg