Дъщерята на Кака Лили събра погледите на всички с тези удивителни снимки, на които се развихри в целия си блясък

Дъщерята на Кака Лили събра погледите на всички с тези удивителни снимки, на които се развихри в целия си блясък

Дъщеря за чудо и приказ е отгледала Лили Вучкова. Бившата водеща е доволна, че малката й щерка я е наследила в професията й.

Талантливата и красива Елица Кънчева е стартирала тв кариерата си в БНТ, където навремето майка й се вихреше като водеща на детското предаване „Милион и едно желания“. 

 

 Преди три години обаче напуснала високата сграда на ул.

„Сан Стефано“ с еднопосочен билет за Париж. „Дойдох тук по програмата „Еразъм“, влюбих се в града и реших да остана за постоянно. Записах магистратура, а стажът ми в БНТ ми помогна да започна работа във Френската национална телевизия“, разкрива дъщета на Лили Вучкова и Любен Кънчев. 

  Още от малка е попила различните телевизионерски чалъми от майка си. Докато Кака Лили била на гребена на вълната, Елица прекарвала безброй часове из студиата на БНТ. В един момент всичко това и нескритото любопитство на околните дошъл в повече на щерката на Лили и тя била най-щастливото дете, когато майка й слязла от екран. После обаче магията на теливизията започнала да й липсва и тя самата се върнала там. 

 

 Освен да репортерства с микрофон в ръка, Елица Kънчeвa ce зaнимaвa и c мoдa. Заради мерките й на модел, фoтoгpaфи я xвaлят ĸoлĸo e фoтoгeничнa. 

 Иначе, преди да стане галеницата на Биг Брадър и да спре да мрънка за всичко, майка й Лили Вучкова бе сред най-дразнещите съквартиранти в риалити шоуто. Откакто обаче разбра, че е сигурен финалист благодарения на снизхождението на Големия брат , кака Лили

 

 

 

 

 

 

 се кротна и стана от хрисима, по-хрисима.

Източник: zajenata.bg