Датата на сватбата говори много за самия брак

Датата на сватбата говори много за самия брак

Цифрите от сватбената дата (ден, месец, година) събирайте докато не получите едноцифрено число. След това открийте неговото значение.

Номер 1 – перфектна романтика

Номер 1 управлява Слънцето, което показва, че в този брак важното е взаимното доверие и оптимизъм. Изборът на тази дата разкрива нежна и влюбена двойка, която се е запознала много романтично.

Номер 2 – Причина за брак са децата

Луната е владетел на 2, така че има две възможни крайности – или ще имате огнен празник или скромен, в кръга на най-близките. Емоционалната зрялост е най-важна за успеха на брака, но голяма част от тези, които са сключили брак на тази дата го правят само за да имат деца.

Номер 3 – Възможен брак по интерес

Юпитер управлява тази цифра на брак, а това означава, че е добра дата за брак за материални интереси. Но от този брак не трябва да очаквате твърде много, единственото, което е сигурно са много деца.

Номер 4 – Вярност за вечност

Сатурн е владетел, а такива двойки добре мислят за всички отговорности, и в крайна сметка са решили. Съдбовно обединени двойки, които винаги ще си сътрудничат за съвместни успехи обикновено избират този номер.

Номер 5 – Важно е комуникацията с партньора

Меркурий е владетел на този брак, така че не е важно да се подчертава необходимостта от качествена комуникация с партньора, което е в основата на този брак. Няма скука, винаги нещо се случва, а примери за този тип брак са тези, които се женят много млади.

Номер 6 – Бракът е най-важното в живота

Венера е отговорна за тези бракове, в които очевидно възникват и съществуват единствено с любов, нежност, щастие и мир. Партньорите в този брак са винаги верни, тъй като тази общност е най-важната, която някога са имали.

Брой 7 – Промени в плановете са необходими

Непредсказуемия Уран е отговорен за брак, който може да бъде погрешен и не винаги мъдър, защото двамата партньори искат доста лична свобода, така че изненадите не са рядкост. Промените са единствената константа в тези бракове.

Брой 8 – семейното щастие се крие в секса

Сложността на тези съпрузи се определя от Марс, така че не е чудно, че голяма част от щастието е зависимо от секса. Партньорите се разбират с един поглед, така че са обвързани от първата среща. Затова ще са съгласни във всеки сегмент от ежедневието.

Номер 9 – Любовта побеждава препятствията

Нептун управлява това число, което от самото начало показва тежка и сложна връзка, по отношение на другите към тази двойка, която въпреки това успява. Когато бракът е на тази дата става съдбовен и повече няма разделяне.

Източник: zajenata.bg