ОПУЛИХМЕ СЕ! МУКИ НАЙ-НАКРАЯ РАЗКРИ ГОЛЯМАТА ТАЙНА НА СТОЯНКА МУТАФОВА! ВАНГА ЛИЧНО Й Е КАЗАЛА, ЧЕ ТЯ ЩЕ

ОПУЛИХМЕ СЕ! МУКИ НАЙ-НАКРАЯ РАЗКРИ ГОЛЯМАТА ТАЙНА НА СТОЯНКА МУТАФОВА! ВАНГА ЛИЧНО Й Е КАЗАЛА, ЧЕ ТЯ ЩЕ

Муки проговори и разкри какво е казала Ванга на Стоянка Мутафова

Щерката на Стоянка Мутафова – Муки Грубешлиева проговори и разкри тайна, която майка й пази с години.

Оказа се, че Госпожа Стихийно бедствие пази лоши спомени от дългочаканата си среща с Ванга.

Муки не крие, че майка й не вярва на врачки. Но за това има конкретна причина. След срещата си с Ванга тя се зарекла, че повече никога няма да отиде при врачка.

Причина за това е казаното от петричката пророчица. Повелителката на Рупите заявила на великата актриса, че не може нищо да й предскаже, тъй като се е затворила в себе си.

След казаното от нея великата актриса останала много разочарована. От любопитство тя искала да узнае какво й е подготвила съдбата.

Муки е убедена, че това което крепи майка й е не само жаждата за живот, но и желанието й за изява на сцената.

След изписването й от болницата тя е просто неудържима. Муки сподели, че майка й има желание излиза всеки ден, въпреки студа. През последните дни двете заедно с Ирен Кривошиева са посетили места, на които отдавна не са били.

Едно от тези места е храм-паметникът „Александър Невски“. Муки сподели, че с майка й са посетили криптата на най-голямата ни църква. След посещението им там великата актриса се чувства буквално като преродена. Заредена е с много сила и положителна енергия, разкрития.ком.

Стоянка Мутафова е категорична, че няма да слезе от сцената. На този етап и лекарите са на мнение, че това не се налага.

Любимката на народа очаква с нетърпение рождения си ден. На 2-ри февруари тя ще навърши 94 години и тогава официално ще бъде вписана в книгата на Гинес като най-възрастната играеща актриса в света, пише Блиц.

Източник: bradva.bg