ИЗТЕЧЕ ТАЙНОТО ПРОРОЧЕСТВО НА ГРЪЦКИЯ НОСТРАДАМУС: ЗАСЯГА БЪЛГАРИЯ ДИРЕКТНО!

ИЗТЕЧЕ ТАЙНОТО ПРОРОЧЕСТВО НА ГРЪЦКИЯ НОСТРАДАМУС: ЗАСЯГА БЪЛГАРИЯ ДИРЕКТНО!

Монахът от Света Гора- Пасисий Атонски, грък по произход и наричан от гърците „Нашият Нострадамус” е предупредил света за големите проблеми ,които ще бъдат предизвикани от конфликтите в Близкия Изток, съобщи руската телевизия НТВ. Прорицателят вече има сбъднати събития, за които е говори години, преди да се случат- например аварията на Чернобилската АЕЦ, разпада на СССР, бомбардировките над Югославия от силите на НАТО.

Сега се припомнят неговите предсказания за Турция, конфликтите и Русия, които той е изказал преди 25 години. „Пред вашите очи Близкия и Средния Изток ще се превърнат в арена на война, в която ще участват и руски войски. Турция също ще участва, но ще претърпи поражение. След това тя ще бъде унищожена от съюзниците си. Страната ще се разпадне на три-четири части-гърци, кюрди и арменци ще вземат части от сегашната й територия. Обратното броене за това вече е започнало”, казва монахът.

Тези негови думи се потвърждават от Кенанадис Константинов, професор по теология от Брюксел. Според него, монахът е произнесъл словата пред него, а освен това му говорил и за фанатиците, които ще унищожат Европа. „Това беше преди 25 години, но едва сега разбирам какво е имал предвид”, казва теологът.

Монаси, които са живели заедно с Паисий Светогорски също си спомнят негови предсказания. Така монахът Григорий припомня, че е чул от устата му пророчество за войната в Близикя Изток: „Вие ще разберете ,че се води война, когато в небето над Средиземно море Турция нападне Русия.  Отначало турците ще мислят, че са победили, но това ще се промени, пише Блиц. В резултат от тези събития Константинопол отново ще е православен”.

Веднага след като турският военен самолет свали руския самолет на границата със Сирия, това предсказание бе припомнено от гръцките вестници. Техният извод тогава бе, че пророчествата на монаха започват да се сбъдват.

Източник: bradva.bg