Няма да повярвате: Виж в кого е влюбена реалната Стела от „София Ден и Нощ“!

Няма да повярвате: Виж в кого е влюбена реалната Стела от „София Ден и Нощ“! 2.67 (53.33%) 3 votes

Стела от „София Ден и Нощ“ или Михаела Василева, както се казва в действителност, изуми всички!

Стела от „София Ден и Нощ“ е един от най-спорните образи в сериала. Оказа се обаче, че и актрисата Михаела Василева прилича на нея в реалния си живот. На екрана Стела си пада по доста по-възрастни от нея мъже в лицето на Григор, но и в живота е направила същото.

На мнозина не им се вярва, но се оказа, че Михаела Василева е хлътнала здраво по… колегата си, който играе Боби в сериала. Между двамата поне за момента няма нищо, тъй като човекът е семеен и има деца. Блондинката обаче яко захапала по него, разкриха близки до снимачната площадка източници.

София Ден и Нощ

Advertisement:

Стела от „София Ден и Нощ“, или Михаела Василева, си има реална падалка по Боби, който на всичко отгоре е и женен

Advertisement:

„Най-логичното беше, ако изобщо си хареса някого, то това да е Марио, Митака или дори Дани. Но за Боби не бяхме си го и представяли. Михаелчето се върти около него с ей такива големи очи и не спира да го следи с поглед. Жалко, защото май мераците й ще бъдат попарени“, разказват запознати.

Към момента Боби не проявявал никакъв по-специален интерес към красивата русокоска и дори гледал на нея като на хлапе. Това дразнело адски много Стела, но нямала друг избор, освен да се примири и да продължи да се надява.

Между другото, оказа се, че актьорът, който играе Боби в „София Ден и Нощ“ има прекрасна и много красива съпруга, с която са заедно от години. А близки до него се кълнат, че не би я сменил за нищо на света – още по-малко пък за толкова младо момиченце.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: