Всяка нощ се събуждате в по едно и също време, а не знаете защо? Ако се събуждате в 3 – тъжни сте….

Всяка нощ се събуждате в по едно и също време, а не знаете защо? Ако се събуждате в 3 - тъжни сте....

Advertisement:
Advertisement:

Сигурно много пъти до сега сте получавали доказателства, че духовното състояние и физическото здраве са тясно свързани.
 
Традиционните китайски методи и учения, отдават специално внимание и значение на всяко поведение на тялото в различно време. Денят е разделен на 24-часови цикли и така те вярват, че ако се събуждате по едно и също време това означава, че някои енергии са блокирани или са погрешно насочени.
 
Според това, кога точно се събуждате, открийте каква е причината:
 
21:00 – 23:00
 
Това е времето, когато обикновеният човек се опитва да заспи. Това е и времето, когато ендокринната система ребалансира и се пълни с хормони. Ендокринната система управлява хормоните и метаболизма, така че ако имате проблем със заспиването в тези часове може би сте обзети от мисълта "да се боря или да бягам."
 
Вероятно сте все още психически обременени със събитията от изминалия ден или вече се подготвяте за утрешните предизвикателства. Повтарянето на едни и същи думи ви създава напрежение.
 
23:00 – 1:00
 
Ако често се събуждате в този период може да е заради енергиите, които носите в себе си. Това е времето, когато енергията се превръща в Ян според вярванията. Ян е активна енергия, а именно тази енергия подхранва тялото за следващия ден. Засилете любовта и уважението към себе си, за да се успокоите и да запази енергията.
 
Това също така е времето, когато се разбиват и разграждат мазнините, които сте приели, така че ако сте консумирали много нездравословни мазнини и масла, това е още една възможна причина за събуждане и неспокоен сън.
 
1:00 – 3:00
 
Това е важен момент за детоксикация на тялото и за процеса на възстановяване. Вашият черен дроб отделя токсини и създава свежа кръв.
 
Събуждане по това време показва гняв, разочарование и отрицателни емоции. Ако не се отървете от тези духовни токсини, вашият "духовен черен дроб" постоянно ще се задейства в същото време.
 
3:00 – 5:00
 
Това е времето, когато тялото се снабдява с най-много кислород.
 
Проверете дали ви е достатъчно топло, за да улесните функциите в организма. Ако се събуждате често през този период, опитайте да правите някои упражнения за правилно дишане.
 
Събуждане по това време също може да е причинено от болка и тъга, която премълчавате.
 
05:00 – 7:00
 
Причина за събуждане в този период от сутринта може да бъде лошото хранене или яденето късно вечер.

Източник: mall359.com

Advertisement: