Позор: Милионерката Леля Гошка отврати всички! (истината за нея ще ви погнуси – още подробности)

Позор: Милионерката Леля Гошка отврати всички! (истината за нея ще ви погнуси – още подробности) 5 (100%) 1 vote

Леля Гошка най-после излезе на светло, но си навлече гнева на всички!

Прословутата Леля Гошка, която удари огромния джакпот от испанската лотария, доста време беше потънала в неизвестност. А предположенията на всички бяха, че се е изплашила от неочаквания си късмет и се е покрила някъде, за да не бъде изнудвана за пари.

Е, оказа се, че Леля Гошка и фамилията й наистина са заминали от малкото испанско градче, в което живеят от години. Но само за няколко седмици. В момента те вече отдавна са отново в дома си, но истината за тях потресе всички.

Леля Гошка

Advertisement:

Леля Гошка потресе всички – оказа се по-стисната, отколкото се предполагаше. Не почерпила и с по едно кафе дори

Advertisement:

Защото се оказа, че милионерката Леля Гошка не е почерпила комшиите си дори с едно кафе. Това разкриха самите те, както и жените, работещи в тамошното тото.

„Не, нищо не ни почерпи. Разбра, че е спечелила джакпота, започна да подскача и да вика от изненада и радост, но после нищо. Нито каза благодаря, нито си направи устата да почерпи – ей така, за здраве и късмет. Други хора винаги са го правели, а са взимали неколкократно по-малки суми от нейната. Но нищо, всеки знае себе си“, разкри пред камерите една от служителките в тото пункта.

Съседите на Леля Гошка също коментираха поведението на нея и родата й като заявиха, че се учудват как може да има толкова стиснати хора. „Синът на Гошка само се кара и се сопка на всеки, който го попита нещо. Порасна им работата ли, какво ли?! Жалко, защото в нашето градче хората винаги са били любезни един към друг и са си помагали“, не скриха възмущението си испанците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: