Бомба в bTV: Всички говорят за Виктория Петрова, ето защо! (новинарката втрещи колегите си)

Бомба в bTV: Всички говорят за Виктория Петрова, ето защо! (новинарката втрещи колегите си) 5 (100%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Виктория Петрова стана тема номер едно сред колегите си в медията!

Новинарката Виктория Петрова разбуни духовете в Би Ти Ви и днес всички говорят само за нея. Мъжете с възхищение, а жените с неприкрита завист. Защото вместо да се запусне и да напълнее покрай празниците, Виктория Петрова се разхубави неочаквано.

Нещо повече – телевизионерката вече прилича на голямата Моника Белучи като това не е наш коментар, а на много от колегите й в телевизията. Тези дни екранната партньорка на Юксел Кадриев се появи с нова визия. Тя е променила не само прическата си, но и грима.

Advertisement:
Advertisement:

Виктория Петрова

Виктория Петрова разцъфна, не прилича на себе си

Това видимо я е разхубавило и макар че има светли очи, мнозина започнаха да я сравняват със самата Моника Белучи. Виктория Петрова не криела радостта и гордостта си от отделеното й внимание. Въпреки че доста от по-грозноватите й колежки си хапели ноктите от яд.

За да постигне този резултат обаче, Виктория се подложи на доста жертви. Като една от най-големите е да остане гладна за празниците. Тя минала на диета, която изключвала всички тестяни и сладки храни.

И дори, когато на Коледа и Нова година любимият й Красен Кралев се опитвал да я примами с нещо наистина вкусно, но калорично, тя отказвала.

„Предпочитам да ми стърже коремът от глад, но като се погледна в огледалото да не оставам ужасена от себе си. Човек не живее, за да яде, а яде, за да живее. И му е съвсем достатъчно да си хапне нещо малко и полезно“, разсъждавала Виктория Петрова пред любопитните си колежки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: