Нова година със звездите от „София ден и нощ“ – красота, блясък и много щуротии! (Галерия)

В крак с шоубизнеса, любимите герои от „София ден и нощ“ не пропуснаха да ни информират как са прекарали Нова година.

Някои, като Калина Иванова, позната като Симона от „София ден и нощ“, изпратиха поздрав на феновете си още преди 12 часа и им пожелаха запомнящо се отбелязване на новогодишната нощ. Други, които вече са аут от сериала, напомниха за себе си с някои и друга провокативна снимка. Важното е да няма съмнения, че някой е останал без да се забавлява!

Както традиция в „София ден и нощ“ повелява, купонът винаги е на макс. Лили отбеляза празника в елитен столичен ресторант с предимно женска компания, предполагаща купища снимки, които не ни бяха спестени. Блондинката посрещна Нова година в бяло и с усмивка до уши. Друга русокоска – Галя, също подбра ангелската визия и забавленията с любими дружки. Поли, която изневиделица напусна продукцията, празнува в Букурещ с ревнивото си гадже.

Щурата Симона заложи отново на червеното и не сбърка. Тя предпочете Боровец за последните дни на годината. Нейният Асен пък заложи на мъжката компания и няколко бутилки уиски в столичен клуб. Прекрасната Рая напомни за себе си с щури снимки от новогодишната нощ. Джулия пък затвърди позициите си на една от новите любимки от „София ден и нощ“, блесвайки на празника като същинска холивуска звезда.

Партито на годината

Нейната екранна сестра Стефания, в ролята Бояна Генова, посрещна 2017-та в компанията на Спас Чоков, който е спряган за актуалното й гадже. Aнна-Мария избра да започне новата година с хаус музика до сутринта в зала „Арена Армеец“, а не както мнозина са предполагали в някой чалга клуб. Марина, майката на Симона от „София ден и нощ“ предпочете домашния уют, а Драго посрещна 2017-та с любимото си куче.

Звездите от "София ден и нощ" с луд купон за празника

Advertisement:

Звездите от „София ден и нощ“ с луд купон за празника

Разбира се, най-интересна е била празничната нощ за Митко и Марио, които още се подвизават зад океана. Митака отброи последните минути на 2016-та в бляскавия Лас Вегас. Марио от „София ден и нощ“ пък заложи на компанията на верни приятели и много маркови питиета във Вирджиния.

Advertisement:

Звездите от София ден и нощ с луд купон за празника

Звездите от София ден и нощ с луд купон за празника

Източник: kliuki.ws

Advertisement: