ФИКИ СТОРАРО РАЗБИ СЛАВИ ТРИФОНОВ! ЕТО С КОГО РЕШИ ДА ЗАЖИВЕЕ

ФИКИ СТОРАРО РАЗБИ СЛАВИ ТРИФОНОВ! ЕТО С КОГО РЕШИ ДА ЗАЖИВЕЕ

Мезонет в полите на Витоша е капарирал Фики Сторара, за да има място, в което да консумира чувствата си към своята колежка Преслава, а след време и да свие семейно гнездо с нея. Добричлийката няма собствено жилище в София, но разполага с малък апартамент в Пловдив, което последните две години е било превърнато в явка за тайните й срещи с изпълнителя на „Издислав“, пише „Ретро“.

До началото на декември всички си мислеха, че 21-годишният син на Тони Стораро ергенува и сменя жените в леглото си една след друга. На промоцията на първия си албум обаче самият Фики обяви сензационно първо пред камерата на ПИК TV, че от известно време прекарва нощите си в нежна компания. Не се осмели да обяви директно, че това е Преслава, но дни по-късно подвигна още малко завесата с допълнение, че мистериозната дама е негова колежка и са заедно почти от две години.

Всичко помежду им е започнало в началото на миналата година, около грандиозното меле, което бившият на Преслава – Георги Станоев устрои в дискотека в Студентски град. След годишните награди на пайнерките, Бирмата нахлу в клуба с 20 мутри, а бригадата помля заведението. Сред юмрюците им попадна с разбита уста и Фики, осмелил се малко по-рано същата нощ да пусне език между устните на Преслава.

Крошетата на Бирмата явно не са успели да сплашат двамата колеги и след кървавата схватка певицата и 11 години по-малкият Фики продължили да се виждат, но далеч от София. Влюбените гълъбчета така планирали графика си с участия, че след тях да се срещат по средата на България – в жилището на Преси под Тепатата. Всеизвестен факт е, че Станоев и певицата имаха бурна любов повече от три години и познавайки добре нрава на Бирмата,  бившата му настояла пред Стораро да не се набиват в очите му, поне докато той не я прежали и преболедува. Този момент вече настъпи, тъй като от известно време Георги е в афера с друга фолк дива – Алисия и по всичко личи, че най-накрая е решил да остави Преси на мира.

Заради лудия Станоев, Стораро е предпазлив и не бърза да обяви категорично връзката си с Преслава, но лечка-полечка си постиля чергата към официализирането й. На Фики вече му е дотегнало втора година да се крие като престъпник под Тепетата и едва ли не да живее на колела само и само да се вижда с любимата си, затова наскоро е капарирал кокетен мезонет в един от кварталите в полите на Витоша.
Тъй като в края на октомври Фики се бръкна надълбоко за чисто нов джип БМВ Х6 – подарък на майка му за рождения й ден, договорил със собственика на кооперацията да му плати мезонета на вноски за една година. С Преслава обаче още не са се нанесли в жилището, тъй като било полуобзаведено, а покрай истерията с „Издислав“, не можели да намерят време да си поръчат мебелите и уредите, които им липсват.

Източник: bradva.bg