НАЙ-НАКРАЯ! ВИЖТЕ САМО КОЙ Е ГАДЖЕТО НА ОСЛЕПИТЕЛНАТА НАТАЛИ ТРИФОНОВА! ПЪРВИ СНИМКИ

НАЙ-НАКРАЯ! ВИЖТЕ САМО КОЙ Е ГАДЖЕТО НА ОСЛЕПИТЕЛНАТА НАТАЛИ ТРИФОНОВА! ПЪРВИ СНИМКИ

Натали Трифонова най-после реши да разкрие кой е мъжът до нея. Русокосата красавица показа своя любим. В мрежата тя публикува тяхна обща снимка. Блондинката се похвали, че със звездата на Левски –  Антонио Аниете, пише Блиц.

До снимките им в мрежата красивата синопичка е публикувала няколко сърчица. Това е красноречиво доказателство, че Аниете е нейният любим.

От фотосите става ясно, че двамата са купонясвали в столична дискотека. Вероятно тези снимки Натали Трифонова е публикувала в отговор на твърденията, че има връзка със Слави Трифонов.

Говори се, че именно гологлавият шоумен е главният „виновник“ тя да започне работа в бТВ. Красавицата чете прогнозата за времето на мястото на Станислава Цалова. Както вече съобщихме, преди два дни Стаси стана майка на момиченце.

Твърди се, че дългокраката Натали Трифонова е взела ума на Дългия и той я уредил на работа в частната медия. Според клюките, учиндолецът е почивал с нея това лято. Тя е тайнствената жена, с която той отмаря на френската ривиера и след това в Италия.

Слуховете гласят още, че Слави Трифонов е подарил лъскаво возило на любимата си. Още преди няколко седмици красавицата се похвали на колегите си, че колата й е подарък от нейния любим.

Атрактивната блондинка прекарала рождения си ден заедно с Дългия. Двамата се усамотили в апартамента му. Появиха се дори твърдения, че тя му подготвя невероятна изненада за рождения ден. Според появилите се слухове, Натали Трифонова решила да съобщи на шоумена навръх рождения му ден, че е готова да го дари с дете.

Двамата със Слави се познават от няколко години. Още от първия миг Слави бил привлечен от чара й. Но отговорът на един въпрос го накарал да се откаже от нея.

По време на кастинга за танцувалното шоу на Дългия, красивата Натали Трифонова споделила с него, че е обвързана. Това е и причината за отпадането й, коментират запознати.

Източник: bradva.bg