ИЗПИТАН И ПРОСТ ТРИК! ЕТО КАК ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ МНОГО ПАРИ!

ИЗПИТАН И ПРОСТ ТРИК! ЕТО КАК ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ МНОГО ПАРИ!

Според Фън Шуй, това ще ви донесе положителни вибрации и богатство.

Смята се, че наличието на това растение в дома ви привлича парите като магнит.

Името на това растение е Crassula, познато у нас като „Дърво на живота“.

То е некапризно многогодишно растение с дебели, восъчноподобни листа с нефритенозеленикъв оттенък. Може да се отглежда като миниатюрно дръвче, тъй като достига на височина до 2,80 м. Цъфти през зимата, като цветовете са ситни бели или розови.

Това растение не се нуждае от много грижи или голяма саксия, но ако го поставите в тясна саксия ще започне да расте като полудяло. Най-добре ще се развива ако го поставите на осветено място с много естествена слънчева светлина. То е лесно приспособимо към различни условия на отглеждане, но поливайте растението пестеливои и го торете само веднъж в месеца. През зимата, когато цветето е във фаза покой поливането трябва почти да се преустанови. След като го полеете, изчакайте почвата да изсъхне преди да го направите отново, пише jenata-vchas

Според старо китайско поверие, това растение трябва да се постави от дясната страна на входа на къщата ви и в нейната северна част.

Това растение съдържа етерични масла и повишава умствената и физическа дейност на човека. Също така то подобрява психическите и физически способности на хората.

Източник: bradva.bg