bTV се тресе: Истината за Антон Хекимян и Венелин Петков отврати колегите им! (скандални подробности)

bTV се тресе: Истината за Антон Хекимян и Венелин Петков отврати колегите им! (скандални подробности) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Антон Хекимян и Венелин Петков си спечелиха гнева на колегите в медията!

Огромна интрига разтресе Би Ти Ви, а основните действащи лица в нея са Антон Хекимян и Венелин Петков. От доста време насам не само журналистите, но и зрителите на медията се чудят как става така, че арменецът винаги е толериран за всичко и името му стои по-високо от това на останалите.

Както обикновено, оказа се, че и тук крушката си има опашка. И тази опашка се нарича Венелин Петков. Припомняме, че от водещ на новините, Петков беше назначен за шеф на дирекция „Новини, актуални предавания и спорт“.

Advertisement:
Advertisement:

Антон Хекимян

Антон Хекимян е протеже на Венелин Петков, което вбеси тотално колегите им

Като се върнем назад, точно оттогава тръгна и голямата слава на Антон Хекимян. Когото самият Венелин Петков пробутвал навсякъде, където става дума за позиции, рейтинг и пари.

„Двамата са като дупе и гащи, това е истината. Доскоро всички само подозираха, но вече е ясно, че Хекимян дължи името си сред журналистите на Венелин Петков. Той не спира да го лансира и да поставя чадър отгоре му. Може да са приятели, в това няма нищо лошо. Но не бива да се смесват нещата, когато става дума за работа“, коментират източници от кухнята на медията.

Когато колежката на Хекимян Биляна Гавазова напусна работа заради бременността си, Антон подшушнал на Венелин, че не иска нов колега. Целта му била да остане сам на екран, за да блесне повече. И, разбира се, Петков угодил и на това.

А, когато Биляна Гавазова се завърна, от немай къде й спретнаха една рубрика „Чети етикета“, която има всичко друго, но не и рейтинг. Истината и действията на Антон Хекимян и Венелин Петков направо отвратиха колегите им.

Които са категорични, че е крайно време в тази страна да се сложи край на шуробаджанащината и криворазбраното приятелство. „И двамата били от Стара Загора. И какво от това?! Ами като се тачат толкова, да вземат да се оженят. А не да опорочават работата и служебните задължения на всички“, гневят се източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: