Бременната Галена разби с визия в седмия месец! (Вижте какъв крак извади – Снимки)

Бременната Галена слага в малкия си джоб много колежки и моделки

Бременната Галена изглежда по-добре от всякога, въпреки, че вече е в седмия месец

Бременната Галена зашемети с визия. Певицата е бременна в седмия месец с второто си дете, но това не й пречи да изглежда по-добре от всякога, категорични са феновете й. Лично тя сподели в страницата си във Фейсбук снимки, на които ясно се вижда колко добре изглежда.

Бременната Галена изглежда по-добре от всякога

Advertisement:

Бременната Галена изглежда по-добре от всякога

На кадрите изпълнителката се е стъкнала с ултракъса сребриста рокля с щедро деколте, което не скрива кой знае колко от прелестите й. Тоалетът разкрива и стройните крака на смядовката и единствено наедрялото й коремче издава, че тя очаква дете. И при това е вече в напреднала бременност.

Advertisement:

Както добре знаете, Галена е бременна за втори път и се очаква да роди в началото на следващата година. Детето е второ за певицата и половинката й Галин. Двамата вече имат по-голям син – Стефан, който е на седем. По всяка вероятност и второто бебе ще е момченце, а самата изпълнителка разкрива, че смята, че притежава характер за майка именно на синове.

galena-bremenna5Въпреки това тя не се отказва от идеята да има и момиченце и нищо чудно след някоя друга година тя и Галин да се решат и на трето дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Advertisement: