ТОВА Е НАЙ-ФАТАЛНАТА ГРЕШКА, ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ! НИКОГА НЕ ВЗИМАЙТЕ НАМЕРЕНА МОНЕТА! НЕ Е КЪСМЕТЧЕ, А

ТОВА Е НАЙ-ФАТАЛНАТА ГРЕШКА, ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ! НИКОГА НЕ ВЗИМАЙТЕ НАМЕРЕНА МОНЕТА! НЕ Е КЪСМЕТЧЕ, А

Виждате монета на улицата и възкликвате: „Късметче!“ Прибирате я в портфейла, за да ви донесе още пари.

Да, но според източните суеверия, това е огромна грешка. 

Щом монетата е загубена, означава, че предишният собственик може би има лош късмет с парите, пише „За жената“. Взимайки монетката, ние взимаме и лошата му карма. Така че, ако не сме сигурни, че милионер е изпуснал монетата нарочно, по‐добре да не я пипаме изобщо.

Има още много интересни суеверия и поличби, свързани с парите. Така например, ако даваме пари на някого, не бива да го гледаме в очите, за да не ни върви само на „даване“.

Никога не трябва да разваляме пари. Било на бедност! Ако ви трябват дребни, винаги правете покупка и използвайте рестото, не давайте „едра пара за дребна“.

За да не нарушаваме обменната енергия на парите, необходимо е винаги да даваме с дясна и да взимаме с лява ръка.

А лесните пари не бива да държим дълго в дома си, тяхната енергия е нестабилна и колкото и да не ни се вярва (и иска) може да ни разклати финансово. Ако сте спечелили от игра, получили сте неочаквана сума подарък, изхарчете по‐бързо тези пари.

И за финал нещо действително интересно – вечер никога не сядайте, ако масата не е сервирана! След залез слънце, сядането на празна маса значи и празен портфейл.

Не бива да държим на масата и празни чаши, чинии, бутилки, купички и т.н. Изобщо „празно да няма“, за да са ни пълни банковите сметки. 

Източник: bradva.bg