ВНИМАНИЕ: КОВАРНА СРЯДА ДНЕС! АЛЕНА ПРЕДУПРЕЖДАВА ТЕЗИ ЗОДИИ, МНОГО Е ВАЖНО ДА НЕ

ВНИМАНИЕ: КОВАРНА СРЯДА ДНЕС! АЛЕНА ПРЕДУПРЕЖДАВА ТЕЗИ ЗОДИИ, МНОГО Е ВАЖНО ДА НЕ

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Уредете си среща с ваш партньор, който може да ви помогне да постигнете професионалните си и лични цели и амбиции. Той притежава достатъчно знания и умее да ви зареди с увереност. За да постигнете целите си, не си губете времето с безсмислени занимания, а се заемете с поставените задачи – съветва Алена в хороскопа си.

Телец
Искате да останете сами със собствените си мисли. Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате. Не проявявайте прибързаност. Внимавайте да не се окажете под прицела на колегиална омраза. Прикривайте професионалните си стремежи и не дразнете околните, като ги превръщате в свои неприятели.

Близнаци
Намерете компромисно решение в спор с вашите колеги, за да са доволни и да ви подкрепят. Начинанията са успешни и и ще ви донесат ново признание и отлични приходи. Отложете деловите срещи и разговори, ако не са планирани и ви се струват натоварващи. Имате по-важни задачи.

Рак
В този ден ви вреди желанието да поставяте под съмнение мнението на вашите колеги. Бъдете обективни и не проявявайте пристрастност, когато давате оценката си пред ръководството. Работещите в промишлеността и в сферата на услугите не са късметлии – да очакват проблеми с конкуренти.

Лъв
Некоректност, измами и предателството на ваши делови партньори, на които сте се доверили, ще ви разочароват още сутринта. Справяте се отлично със задачите си, а професионалните ви успехи са причина за компромиси от ваша страна. Не предизвиквайте ръководството с думи, за да не останете без работа.

Дева
До обед отхвърлете обичайните си задължения. Новите задачи оставете за следобед, когато сте се успокоили от постигнатите резултати и отношенията с вашите колеги са хармонични. Постарайте се да бъдете толерантни към мнението на колегите си. Не отказвайте предложената ви помощ.

Везни
Заемете се с вашите най-важни служебни задачи. Пропуснатите възможности за изява в този ден са във ваша вреда, защото успехът е до вас и не е редно да го изпускате в края на годината. Огледайте се внимателно около себе си и преценете дали не трябва да създадете нови делови партньорства, без да влагате прекалена емоция в това.

Скорпион
Успехът ви в професионален план изисква да не сте нахални и пробивни и да не налагате мнението си. Бъдете любезни, чаровници и не пропускайте да изявите интелекта си. Ако прекалите с желанието си да въведете ред и с педантизма си на работното място, ще усложните отношенията си с вашите колеги.

Стрелец
Полезни нови знания ви обещават нови възможности за професионална изява. Постарайте се да не налагате агресивно мнението си. Засилва се вашата чувствителност. Имате намерение да смените частично деловото си обкръжение, защото сте преценили, че имате врагове, които искате да отдалечите.

Козирог
Промените ви помагат да осъзнаете, че надеждите ви няма да се осъществят според вашите очаквания. В нервността си може да предизвикате загуби на работното място. Служебните ви задължения остават на втори план, а недоволството на колегите ви ще достигне своя връх.

Водолей
Не бягайте от реалността и не се доверявайте на непроверена информация. Не се изкушавайте да се впускате в поредните необмислени начинания. Откажете се от стремежа си да се самоизтъквате. Не е във ваша полза и да налагате насила мнението си. Новите ви идеи се реализират, ако цените околните и не проявявате ината си.

Риби
Занимавате се с привидно безполезни задължения, които са ви наложени насила. Не проявявайте наивност и алчност и не харчете дадените ви пари за тото или хазарт, защото успехът не е с вас и няма да ги умножите.

Източник: bradva.bg