Проговори: Брад Пит потресе света с разкритие за Анджелина Джоли!

Брад Пит шокира с истината за Анджелина Джоли!

Брад Пит реши реши най-после да проговори. И да покаже истинското лице на Анджелина Джоли. Което далеч не е толкова мило и загрижено.

Актьорът дълго понасяше обидите на съпругата си. Кавгите между звездната двойка не спират. Брад Пит търпеше и категорично не разкриваше подробности от личното си пространство. Но накрая реши да си отвори устата.

Анджелина Джоли

Advertisement:

Истината за Анджелина Джоли от устата на Брад Пит

И той направи това, понеже брачната му половинка го провокира. На актьора му дойде в повече обвиненията на жена му.

Красавицата го обвини, че е груб с децата, малтретира ги и дори се друса пред тях. Тя непрекъснато разправя, че прекалява с чашката и това била една от причината двойката да се раздели.

Advertisement:

Брад Пит пък обвини в прав текст половинката си, че не пази децата им. И разкрива доста лични подробности около развода им.

Тези неща се отразявали пагубно на техните деца. Особено когато те са в една особена възраст, между 8 и 15 години.

Актьорът дори поискал от съдията да не излага на показ някои неприятни неща около развода им. С цел да не се увреди психиката на децата им.

Адвокатите на 52-годишният актьор са убедени, че Анджелина не взимала присърце благополучието на децата им. Припомняме, че звездното семейство отглежда шест деца.

Освен това се опитвали по всякакъв начин да го злепоставят. Брад Пит не спря дотук. Той обвинил холивудската красавица, че разкрива доста лични неща за децата им.

Дори си позволила да разкрие имената на психотерапевтите, при които ходели наследниците им.

Припомняме, че Пит бе оправдан от ФБРи Службата за защита на децата в Лос Анджелис. Тогава Анджелина Джоли го обвини , че проявил насилие срещу най-големия им син Мадокс.

Но службите не го погнаха. Това вбеси вече бившата му половинка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: