Паола Рей 10 години след „Трима братя, три сестри“: Как се промени?

Паола Рей разби сърцето на Хуан Баптиста, 10 години след „Трима братя, три сестри“

Advertisement:

Паола Рей е една от най-обичаните звезди на Латинска Америка. Феноменалният й успех в „Трима братя, три сестри“ я превърна в легенда и световна звезда. Днес красавицата продължава да жъне успех след успех, но в тотално различни роли. След като разби сърцето на Хуан Баптиста/ Оскар/ в сериала, тя се радва на щастлив живот с нов мъж и дори има син.

Една от най-дивите звезди на „Телемундо“, бе смятана и за най-скандалната. Тя съблазни женен мъж в „Бавачката“, успя да влезе в образа на грозно патенце в „Жената в огледалото“ и на фатална хищница. След ролите на злодейка и фатална жена, красавицата се върна към ролите на ангел в поредицата „Спешно отделение“. Паола спасява животи на екран, а в ежедневието си разкрива, че самата тя е била спасена от един мъж – Хуан Карлос Варгас. Двамата имат дори син, а заради него непокорната красавица мина под венчило.

„Никога не съм предполагала, че ще намеря човек, с когото да се чувствам толкова близка. Той е като другата ми половина. Кара ме да се развивам в толкова много отношения. Помогна ми да порасна и да открия красотата на света“, споделя тя.

Advertisement:

„Заедно с него отново извървявам живота си отначало. И най-малките неща стават значими“, не спира да споделя актрисата. „Той ме накара да открия центъра на моя свят – баланса в природата“, разкрива още тя.

Паола Рей 10 години след "Трима братя, три сестри"

Паола Рей 10 години след „Трима братя, три сестри“

Влюбената Паола Рей отдавна е загърбила дивите купони, както и бурните забавления. Слуховете носеха, че тя е разбила брака на Хуан Батиста, но днес тя дори не помни своя колега. „Не вярвах в любовта, докато не срещнах Хуан Карлос. Той и детето ни са моят свят. Живея втори живот, откакто ги познавам“, разкрива още тя. Явно любовта наистина е укротила най-дивата котка на Колумбия.

paola-r

paola

paola-5

paola-54

paola-14-e

Източник: kliuki.ws

Advertisement: