Истинската причина за раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли

Истинската причина за раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Анджелина Джоли завидяла на успехите на мъжа си, вдигнала огромен скандал на наградите „Оскар“

Завист е истинската причина за раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли – пише в. „Уикенд“. Двамата е трябвало да сложат край на връзката си още преди 2 години, когато са се скарали жестоко часове преди церемонията за „Оскарите“. Причината за бясната им свада била нелепа – кой от двамата ще е център на вниманието за специалната вечер – отбелязва изданието.

По време на събитието и двете звезди имали централна роля – Брад Пит с номинацията си за филма“12 години робство“, а Анджелина Джоли със своя режисьорски дебют „Несломим“. За началото на вечерта актрисата се появи с зашеметяваща рокля с гол крак, с която хвана окото на всички присъстващи. До нея, далеч по-семпъл Брад се опита да привлече вниманието с таланта и ролята си. В крайна сметка филмът с негово участие грабна няколко приза, докато Джоли за пореден път си тръгна с празни ръце.

Advertisement:
Advertisement:

„Тя се държа ужасно онази нощ. Опитваше се да открадне вниманието от него с абсурдния си разголен крак. Не го остави да се наслади на успеха си и за секунда. Двамата имаха грандиозен скандал същата вечер и решиха, че е най-добре да се разделят“ – разкри източник, близък до звездите.

Брад и Анджелина на церемонията по връчването на "Оскарите"

Брад и Анджелина на церемонията по връчването на „Оскарите“

„Общият им проект също много обтегна отношенията им. Той не донесе очаквания успех, а всеки обвиняваше другия за този провал. А историята със самолета само даде повод на Джоли да си отмъсти на Брад. Истината е, че тя му завижда, защото той наистина е талантлив творец, докато тя е една красавица без особени успехи пред камерата. Затова се и отдаде на благотворителност в опит да привлече медийното внимание“ – издават запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: