ФУРОР! ТОП АСТРОЛОГ РАЗКРИ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ С ГЕН. РАДЕВ! Е ТОВА ВЕЧЕ НЕ ГО ОЧАКВАХМЕ, ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ТОЙ Е

ФУРОР! ТОП АСТРОЛОГ РАЗКРИ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ С ГЕН. РАДЕВ! Е ТОВА ВЕЧЕ НЕ ГО ОЧАКВАХМЕ, ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ТОЙ Е

Близнаците са много забавни и неочаквани. Няма да ни е скучно най-малкото. Умее да създава разни неща. Това заяви за бъдещия ни президент ген. Румен Радев астроложката Оксана в студиото на „На кафе“

„Това, което се вижда, че близката година ще бъде изключително трудна, променлива и напрегната. Това като цяло е тенденция, която е не само в България. Ще има прекрояване на международните отношения“, призна Оксана.

„Луната при него е в Телец. Това отговаря на една емоционална стабилност. Това е много добре. Той е земен човек и има добра връзка с реалността. Това е важно качество за един президент“, каза тя.

„В Близнаци има три планети – Слънце, Венера и Меркурий. Символ на Близнаците е богът Хермес, той създава объркване. Генералът е много интелигентен, бързо мисли и има адекватни реакции. Има добро чувство за хумор и може да се занимава с няколко неща успоредно, но може и бързо да загуби интерес. Може често да променя мнението си, защото е под влиянието на Бог, който често извърта думите си и променя мнението си. Това може да е полезно качество на дипломация“ каза още Оксана.
 

Източник: bradva.bg