ПРЕДСТОИ НАЙ-ВАЖНАТА СЕДМИЦА, НО ТАЗИ ГОДИНА Е СПЕЦИАЛНА! АЛЕНА РАЗГАДА, НО ЗА ТЕЗИ 5 ЗОДИИ – КАПАН!

ПРЕДСТОИ НАЙ-ВАЖНАТА СЕДМИЦА, НО ТАЗИ ГОДИНА Е СПЕЦИАЛНА! АЛЕНА РАЗГАДА, НО ЗА ТЕЗИ 5 ЗОДИИ - КАПАН!

Вижте какво вещаят планетите за последната седмица на 2016 г. според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ще бъдете много продуктивни – всички усилия, които полагате, ще дават чудесни резултати, така че не пестете сили и в края на годината довършете онова, което сте започнали. Съсредоточете се в плановете си и не отказвайте работа в екип.

Телец
През почивните празнични дни ще имате чудесна възможност да изясните спорен въпрос с човек, с когото поддържате близки отношения. Препоръката към вас е да не избягвате трудните разговори, защото именно те ще ви помогнат да се справите със ситуацията.

Близнаци
След Коледа ви очаква емоционална седмица, в която има вероятност да бъдете изправени пред трудност. Дните около Коледа са чудесни за любовния ви живот и ще имате възможност да се сближите с партньора си по даден въпрос.

Рак
Препоръката към вас е в края на годината да се съсредоточите върху изпълнението на конкретни задачи, да организирате времето си така, че да успеете да свършите всичко. Ако сега успеете да отметнете задачите си, през януари ще ви бъде по-леко.

Лъв
Това, на което е добре да обърните внимание в дните преди Нова година, са контактите. Каквото и да сте замислили, споделете го с повече хора, приемайте съдействие и съвети. Изобщо, разковничето ще е в общуването и в обмена на информация.

Дева
Материалното ви положение ще бъде стабилно. Що се отнася с общуването с околните – там ситуацията ще бъде доста шарена – може да имате и приятни разговори, но и дразнители. Не издребнявайте – съветва в хороскопа си Алена.

Везни
През почивните дни ще се чувствате някак в свои води, защото ще бъде удовлетворена вашата потребност да бъдете сред хора, в чиято компания се чувствате добре. Излизайте с приятели и си прекарвайте добре.

Скорпион
Ако сте малко по-гъвкави, ще извлечете голяма полза от възникващите ситуации. Опитайте се да се адаптирате към случващото се, вместо да държите на всяка цена да става на вашето. Опитвайте се да давате по-голяма свобода на близките си.

Стрелец
Астрологичните влияния ще бъдат много благосклонни към вас, стига да се концентрирате върху целите си. Казано накратко, онова, което ви изглежда като късмет, всъщност ще е плод на усилията ви.

Козирог
Време за равносметки и анализи. Астрологичните влияния ще ви накарат да мислите трезво и практично. Периодът е много подходящ и за съставяне на планове. Дори и да не искате да го правите, по всяка вероятност събитията ще ви подтикнат.

Водолей
Съществува вероятност да научите нещо, което е било скрито досега от вас. Опитвайте се да не затъвате в негативни мисли по време на празниците. Има вероятност да започнете да намирате решения на проблемите си.

Риби
Ще е във ваша полза, ако сте по-прагматични – недейте да летите високо в облаците, а обръщайте внимание на финансовите въпроси. През тази седмица не се отказвайте от покана за събиране. По време на празниците ще се радвата не домашния уют и на компанията на близките си и любимия човек.

Източник: bradva.bg