Николай Димов е бил пребит преди да бъде удушен! (Културистът се е борил за живота си)

Николай Димов е бил пребит преди да бъде удушен! (Културистът се е борил за живота си) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Николай Димов е бил зверски пребит, борил се е до последно за живота си

Николай Димов e бил пребит преди да бъде удушен

Николай Димов е бил пребит до смърт преди да бъде удушен. Травмите по трупа на мъжа на Анита Мейзер сочат, че е бил удрян жестоко преди да издъхне с тъп предмет. Вследствие на което носът му е счупен, а по тялото му има кръвонасядания, които се виждат ясно на снимките, направена от патоанатомите. Културистът се е борел до край за живота си, категорични са разследващите.

Advertisement:
Advertisement:

Николай Димов е бил пребит до смърт преди да бъде удушен

Николай Димов е бил пребит до смърт преди да бъде удушен

Травмите на Димов обаче но не са описани в папките по делото и не са взети предвид от обвинението. Това стана ясно в съдебната зала вчера във Варна, където по бързата процедура започна и приключи процесът за смъртта на културиста, а Анита Мейзър получи 3 години затвор.

Тя бе обвинена в убийство по непредпазливост вследствие на нанесена лека телесна повреда. Мъжът й Николай Димов бе открит в локва кръв, завързан със свински опашки в дома й, в средата на август.

Пред съда Мейзер се призна за виновна по това обвинение, както и по второто – за подкуп на полицай. В залата на съда излизат наяве и грозни детайли от аутопсията, които сочат, че Николай Димов е бил бит преди смъртта си и се е борел за живота си.

От материалите по делото става ясно, че Ники е бил с потрошен нос след удар с тъп предмет. Счупването е на границата на хрущяла и носната кост и това се вижда на снимките. Въпреки това в обвинителния акт травмата е описана като дребна драскотина.

Втора травма от удар с тъп предмет е открита отзад на тила на 120-килограмовия културист, който е бил вързан със свински опашки през краката, ръцете и врата, става ясно от материалите по делото. Механизмът, по който е причинен ударът, не е бил установен по време на разследването.

Освен това кръвоизливите по вътрешната страна на устните му не са били описани в протоколите, но се виждат ясно на снимките. Тези травми говорят, че устата му е била притискана.

Още травми са установени по трупа в областта на кръста. „Това на практика означава, че някой е притискал тялото му, докато той се е борел за живота си“, разкрива още адвокат Иванов. Всички новооткрити факти навявали на хипотезата, че в зверството най-вероятно е участвал и друг човек, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: