Тя накара гаджето си да се отърве от кучето. Той публикува следната тежка обява

Тя накара гаджето си да се отърве от кучето. Той публикува следната тежка обява

Тази история ще ви остави с поразени! Изчетете до край и споделете!

Не всеки човек обича животните. Един не може да живее без домашен любимец, а друг има непоносимост към всякакъв вид животинки, навъртащи се в дома. Именно с човек от втория тип се е сблъскал мъж младият мъж, който решил да се раздели с приятелката си след 4-годишна трудна връзка.

Когато се среща с момичето, младежът дори и не подозира каква ненавист ще развие новото му гадже към неговото куче Джеси.

В един слънчев ден мацката поставя категоричен ултиматум на приятеля си: „Или кучето или аз!“ Стопанинът на женското животинче е принуден да се отърве от домашния си любимец, за да запази приятелката си. След като помислил, той пуска следната обява в интернет:

„Приятелката ми не харесва домашната ми любимнка Джеси. За това се налага да и намеря нов дом. Тя е чистокръвна, с добри гени и живя с мен 4 години. Тя е игрива, но не е от най-послушните. Има капризни нокти козина, които изискват доста сериозни грижи. Много обича да се грижат за нея и да я глезят непрестанно. Не спи много и вдига доста шум през нощта, но спи дълбоко, когато аз работя.

Храни се с всичко, което е скъпо и изключително качествено. НИКОГА няма да ви посрещне на входната врата и да ви се израдва след тежък работен ден и няма да ви дари с безкористна любов, дори и да се чувствате зле. Тя не хапе, но лесно може да ви спретне неприятна интрига, без да се усетите!

Именно поради тези причини, призовавам всеки, който проявява интерес към моята 28-годишна, егоистична, злобна и меркантилна приятелка, да идва да я взима час по-скоро, защото аз и кучето ми Джеси искаме да се разкара от дома ни СПЕШНО!“/БРАДВА.БГ

Източник: bradva.bg