Коя е диетата и кой е мъжът, заради които Наталия Симеонова се стопи до неузнаваемост

Коя е диетата и кой е мъжът, заради които Наталия Симеонова се стопи до неузнаваемост

Наталия Симеонова е на път да спечели войната с килограмите , която води години наред. Чаровната водеща на “ Море от любов “ получи солидно подкрепление в лицето на младото си гадже, с което е от няколко месеца и което й действа като стимул.

Наталия започна да пълнее от стрес след раздялата с Денис Ризов .

Басистът на група „Ахат“ е голямата любов на Симеонова, а навремето ги ожениха лично Жоро и Мая Илиеви . Семейната им идилия обаче приключи през 2005 г. по вина на Денис. Музикантът се влюби в друга жена. „Аз бях причината да се разделим, аз съм „лошият“ от двамата. На всеки се случва както си живее, да се влюби. Никога не съм се връщал при Наталия, след като се разделихме“, признавал е Ризов.

Когато той напуснал общия им дом, Наталия месеци наред не ставала от леглото, по цял ден плачела и не се хранела. Вместо обаче да се стопи от мъката, без видима причина започнала да пълнее. Изследванията, които си направила, показали, че водещата не може да стопи и 100 грама, тъй като метаболизмът й е станал изключително ленив.

След тествани безброй диети Наталия най-накрая откри формулата, с която да възвърне фигурата си отпреди десетина година. Нейна близка приятелка й препоръчала популярната 90-дневна диета , а и след като сама се убедила по постигнатите от дружката си резултати, Наталия се подложила на тримесечен режим. „И ефектът вече е факт. Свалях по около 4 килограма на месец, загубих общо 12. Много съм горда от себе си. Ще изчакам организмът ми да си почине малко и ще я повторя“, споделя къдрокосата водеща.

Освен че вече разхожда вталена фигура, Наталия плува и в море от любов. От известно време тя има страстна любов с по-млад мъж – първата й пълноценна връзка след раздялата с Денис. 

Източник: zajenata.bg