НЕМИСЛИМОТО СЕ СЛУЧВА С ДЕСИСЛАВА! ФЕНОВЕТЕ В УЖАС, СЛЕД ЗВЕРСКИЯ ПОБОЙ ОБИЧАНАТА ПЕВИЦА

НЕМИСЛИМОТО СЕ СЛУЧВА С ДЕСИСЛАВА! ФЕНОВЕТЕ В УЖАС, СЛЕД ЗВЕРСКИЯ ПОБОЙ ОБИЧАНАТА ПЕВИЦА

Десислава ще се събере по празниците с бившия си мъж!

Десислава е решила да събере сина си Майки с баща му на Коледа. Певицата има серия от участия в САЩ по коледно-новогодишните дни.

Това дало повод тя да събере порасналия си син Майки и баща му Михаил. Двамата с поп фолк изживяха бурен романс в началото на века.

В момента Десислава има връзка с по-младия от нея Благой Найденов

Тогава се роди и синът им Майки. Но след като се разделиха, фолкаджийката се завърна в България. Тогава блондинката обвини бившия си, че я малтретирал.

Дори често й посягал физически. За последно бащата видял сина си, когато Майки бил едва на две години. Оттогава много пъти той настоявал да го види, но певицата не се решавала да го пусне сама на такова дълго пътуване.

Пък и се притеснявала да остави сина си насаме с бившия си. Макар че Майки има американско гражданство, тя не се решавала да го пусне сам.

Преди известно време баща и син се видяха за кратко в България. Иначе двамата си контактували по Интернет. След това Десислава получи черен печат на паспорта си. И забрана да лети зад океана.

„Заради едно недоразумение и човешката злоба вече толкова гадини ходя по мъките. И не мога да се преборя с бюрократичната система на американската държава”, често е казвала звездата на „Пайнер”.

Припомняме, че при едно от турнетата й в Америка се случи този сакатлък. Тогава Десислава пеела в няколко кръчми, където идвали български емигранти, пише разкрития.ком.

Но някой наш сънародник я издал, че има туристическа виза, а работи. Това принудило американските власти да й сложат черен печат на паспорта. И тя имаше забрана да лети до САЩ. Сега тя вече е отпаднала.

И Десислава ще пее на коледните и новогодишните празници на сънародниците ни зад океана. Което й дало възможност да събере баща и син по време на празниците.

Източник: bradva.bg