Ирина Тенчева и Иван с романтична екскурзия за Коледа (Къде ще я посрещнат?

Ирина Тенчева и Иван се отправиха на поредното си пътешествие зад граница

Ирина Тенчева и Иван ще посрещнат Коледа извън България

Ирина Тенчева и Иван Христов ще посрещнат Коледа извън страната. Двамата се отправиха на поредното си пътешествие зад граница, а близките им издават, че плановете им са да посрещнат там Рождество Христово.

Ирина Тенчева и Иван посрещат Коледа в чужбина

Advertisement:

Ирина Тенчева и Иван посрещат Коледа в чужбина

Двойката е решила да се отдаде на заслужена семейна почивка след края на риалити предаванията, в които участваха. Ирина изкара доста напрегнат сезон във ВИП Брадър, където успя да си навлече омразата на всички зрители.

Advertisement:

Иван пък правеше по същото време конкурентното Фермата. Запознати издават, че те са смятали да запазят пътуването си в тайна, за да не предизвикват излишно внимание към себе си.

Тенчева обаче не се сдържа и постна гневен коментар в профила си във Фейсбук, от който стаа ясно, че дамата пътуват към летището.

Тенчева публикува местоположението си (Летище София Терминал 1) и написа: „Ако пътувате към аерогарата в София си предвидете поне 40 минути повече. Мостът в посока летището е абсолютно блокиран… Намирам се на него от около 30 минути.“

Не е ясно дали влюбените са се отправили към традиционната им дестинация Гърция, където ходят редовно или са предпочели някоя по-екзотична държава. Със сигурност обаче децата им са с тях, коментират близките им, тъй като Ирина е категорична, че на този семеен празник цялото семейство трябва да е заедно, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Advertisement: