Натали Трифонова разкри цялата истина за връзката си със Слави! Ето какво ни разказа

Натали Трифонова разкри цялата истина за връзката си със Слави! Ето какво ни разказа

Натали Трифонова си призна, че е влюбена.

Прекрасната блондинка от прогнозата за времето на БТВ толкова бързо се намести и светските хроники, колкото и пред картата на България със слънца и облаци. Натали категорично няма как да не закове вниманието ви, а щом една красива жена се появява по телевизията, мигновено трябва да се направи проучване по какви точни пътища е стигнала до там.

Така името й веднага се замесва с някой известен и влиятелен мъж.

Съвсем скоро след дебюта си в БТВ, Трифонова бе въвлечена в страстна авантюра с шоумена със същата фамилия Слави Трифонов . Заговори се за рождени дни, скъпи коли за подаръци, бебета за юбилей и какво ли още не. Междувременно синоптичката продължава да недоумява как името й бе свързано с Дългия.

Тя не крие, че двамата се познават, но запознанството им се е случило поркай формата на „Шоуто на Слави“ „Танцувай с мен“, където водещият не я избра да продължи напред. Сега двамата се срещат по коридорите на телевизията и не Дългия е владетелят на нейното сърце. Натали признава, че е влюбена, но не в Слави. Не желае да разкрие самоличността на мъжа до себе си и съдейки по думите й, той май не е от известните.

Трифонова смята, че интелектът, образованието, уравновесенността и емоционалната култура на един мъж са най-важните качества и явно е успяла да намери всичко това в един-единствен човек. Тя не отрича за връзката си с Деян Веселинов, която също стана публично достояние, до държи да подчертае, че никога не е имала интимни отношения с бившия си шеф Николай Бареков.

След като завършва гимназия, синоптичката записва в УНСС, но още в първи курс отива на кастинг в TV7 и стартира кариерата си като водеща на прогнозата за времето, а след това получава своя рубрика в емисията новини и на по-късен етап и собствено предаване. Това израстване мнозина отдават точно на тесните отношения с Бареков, което тя изрично отрича, пише „24 часа“.

Сега Трифонова достигна нов връх в кариерата и славата си. Става в 4 часа сутринта, но е винаги усмихната. Стресът и напрежението бори със… задачи по математика. Колко и да е чудно, особено като се има предвид, че е блондинка, Натали е доста добра в точките науки и уравненията са нейният начин да разпуска. Освен това от 9-годишна е запалена по танците и продължава да тренира, но сега по-скоро за удоволствие и тонус.

Освен за водеща на прогнозата за времето, Натали определено има качества да представя и спортните новини. Тя е запалена на тема футбол и не пропуска мач на любимия си „ЦСКА“, който гледа с чаша вино в ръка. Освен в танците, притежава и завидни умения в боулинга и дори се е явявала и печелила куп турнири като по-малка.

Източник: zajenata.bg