Защо Рая напусна София ден и нощ и какво прави в момента (Снимки)

Защо Рая напусна София ден и нощ и какво прави в момента (Снимки)

Чаровната Рая разбуни духовете с напускането си, но е успяла да откри ново поприще, узнаHotArena.

Михаела Павлова , която влезе в образа на Рая от „София ден и нощ“, се сбогува в мечтите си да бъде актриса и отново застана пред обектива, но този на фотоапарата и в ролята на модел на дрехи. 

Червенокоската е професионална танцьорка и треньор в денс школа и за нищо на света няма да загърби това свое заниманието, но след участеито й в риалити сериала е била затрупана спредложения за най-различни ангажименти извън сферата на танците.

Михаела  засега е приела и реализирала едно от тях и преди дни лъсна в ролята си на фотомодел. Тя не се занимава професионално с подобен тип фотосесии, но демонстрира завидни умения и неоспорима красота.

Екранната Рая напомни за себе си с поредица от кадри, на които позира с актуалните предложения за сезон есен-зима на родна марка, кото е успяла да я склони да стане нейно лице.

А резултатът със сигурност надминава и най-смелите очаквания и на двете страни!

Михаела Павлова излъчва естествена, неподправена, но и аростократична красота, която се съчетава перфектно с моделите, лъхащи на женственост и стил. Обиграното й поведение пред камерата и мистериозния поглед със сигурност да й спечелили не по-малко почитатели, отколото участието й в „София ден и нощ“, а почитателите на сериала не спират да споделят кадрите в социалните мрежи и да се възхищават на своята любимка Рая, пише „Телеграф“.

Източник: zajenata.bg