Последно: Охраната преби с метални тръби и наръга крадец в столичен мол!

Последно: Охраната преби с метални тръби и наръга крадец в столичен мол!

19-годишен младеж е бил намушкан с остър предмет, вероятно нож, от охраната на голям столичен търговски център на бул. „Стамболийски“, съобщи bTV.

Инцидентът е станал около 10.30 часа, когато между охраната и клиент, който се е опитвал да открадне блуза от магазин, е станало спречкване. 

При скандала, според очевидци, охраната използвала метални тръби, с които бил нанесен побой над младежа. Един от гардовете пък използвал остър предмет, вероятно нож, с който намушкал 19-годишния. 

Раненият младеж е откаран в „Пирогов“ и е в шокола зала. По неофициална информация той е с арабски имена. Към момента няма информация за състоянието му.

Охранителят, който е намушкал клиента, също е откаран с линейка в лечебно заведение.

Огледът на полицията продължава, обстоятелствата около случилото се все още се изясняват, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 14 март 2015 г. трима охранители пребиха до смърт 52-годишния Нягол Петров във варненския Гранд мол. Мъжът, който страдал от шизофрения, не е бил агресивен.
25-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 20-годишният Цветан Маринов са обвинени в извършване на убийство по хулигански подбуди с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин.

Източник: bradva.bg