Истината шокира: Ето какво представлява Андреа без фотошоп и измами! (ВИЖ СНИМКИТЕ, които ужасиха хиляди)

Истината шокира: Ето какво представлява Андреа без фотошоп и измами! (ВИЖ СНИМКИТЕ, които ужасиха хиляди) 3.63 (72.5%) 8 votes

Реалната Андреа изплаши хиляди потребители в мрежата снощи!

Половинката на Кубрат Пулев – Андреа изплаши или по-точно ужаси хиляди потребители в социалната мрежа снощи. Когато нейни реални снимки – без фотошоп и измами, лъснаха в нета.

Кадрите са от голямата победа на Кобрата в зала Арена Армеец, където певицата за първи път присъства на мач на шампиона. Припомняме, че досега Андреа винаги е отказвала да гледа битките на Кубрат от чисто женски съображения.

Андреа

Advertisement:

Реалната Андреа потресе всички – няма такава разлика във визията преди и след фотошоп

Не е ясно доколко доволна е Андреа в момента от решението си да се покаже в залата. Защото съвсем разбираемо, тя попадна в обективите на редица фотографи – съвсем различни и безпристрастни от фаворита й Георги Малев.

„Ето я Андреа – когато друг, а не Георги Малев я снима“, написа в профила си журналистът Георги Гюзелов. И публикува снимка, от която феновете на певицата се изпотиха сто пъти.

Не е нужно да се вглеждате в детайли, за да видите ясно двойната, че дори и тройна гуша на Андреа, мощната задница, биреното коремче и паласките на кръста й. Все нещица, показващи завиден апетит от страна на блондинката.

Advertisement:

„Добре гледана жена, какво искате от нея?!“, моментално започнаха коментарите в интернет. Повечето от които обаче бяха унищожителни спрямо половинката на Кубрат Пулев.

По-любопитното е, че потребителите изригнаха не толкова срещу това дебела или слаба е блондинката, колкото до нелепите опити да се прави на това, което не е.

Певицата може да е всичко друго, но не и стройна и слаба като вейка

Певицата може да е всичко друго, но не и стройна и слаба като вейка

Няма нужда от коментари - истината се вижда с просто око

Няма нужда от коментари – истината се вижда с просто око

„Каква полза да лъжеш хората с фотошоп, когато така или иначе живееш в България. Все ще те види някой на живо или ще те снима. И какво става тогава – още по-зле. Кога ще разберат тези певачки, че трябва да се показват и приемат такива, каквито са?! По-хубави и млади няма да станат“, коментират потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: